Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  31C° Karlovac

 • weather-image

  31C° Duga Resa

 • weather-image

  30C° Ogulin

 • weather-image

  30C° Ozalj

 • weather-image

  30C° Slunj

Sport PARA TAEKWONDO Podijeli

Mihael Močilac prvak Hrvatske u para taekwondo formama, Karlovčanima još srebro i tri bronce

Močilac je osvojio i srebro, dok su se broncama okitili Željka Tomaš, Josipa Popovački i ekipa Biber-Tomaš-Popovački.

Mihael Močilac, član Taekwondo kluba Prana, osvojio je naslov državnog prvaka u formama na 3. Para prvenstvu Hrvatske održanom danas u Zagrebu, a karlovački predstavnici okitili su se još sa srebrom i tri bronce.

Bilo je to kriterijsko natjecanje Hrvatskog parataekwondo saveza te kategorizacijsko natjecanje Hrvatskog paraolimpijskog odbora za ostvarenje bodovne norme za nastup na Europskom prvenstvu u Poreču, a Močilac je slavio u kategoriji P-32, u konkurenciji još jednog natjecatelja. U kategoriji P-34 okitio se srebrnim odličjem u konkurenciji četvorice natjecatelja, a uručeno mu je i posebno priznanje Hrvatskog parataekwondo saveza za izuzetne rezultate u prošloj godini.

Brončane medalje osvojili su Željka Tomaš i Josipa Popovački u kategoriji P-20-F (15-30 godina), u kojoj je bilo šest natjecateljica te Veronika Biber, Željka Tomaš i Josipa Popovački u u kategoriji Team P-20, u konkurenciji još dvije ekipe.

Veronika Biber u kategoriji P-20-F (15-30 godina) i par Željka Tomaš i Marko Skender u kategoriji Par P-20 zauzeli su 5. mjesta, Martina Cindrić je u kategoriji P-20-F (15-30 godina) bila šesta, dok su se Marko Skender, Dragan Vuković i Damir Abdić u kategoriji P-20-M (15-30 godina) plasirali od 5. do 8. mjesta.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Sutra svečano otvorenje novoobnovljenog Čavlekovog stadiona