Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  6C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Sport PARA TAEKWONDO Podijeli

Mihaelu Močilcu i Matiji Pahaniću po jedno zlato i srebro na dvama natjecanjima u Rugvici

Zlatne medalje karlovački su natjecatelji osvojili u subotu na 4. Otvorenom para taekwondo prvenstvu Hrvatske, kriterijskom natjecanju Hrvatskog para taekwondo saveza.

Mihael Močilac, član Taekwondo kluba Prana, i Matija Pahanić, Karlovčanin koji brani boje zagrebačkog Taekwondo kluba Kukkiwon, osvojili su po jedno zlato i srebro na dvama natjecanjima u para taekwondou održanima proteklog vikenda u Rugvici.

U subotu je održano 4. Otvoreno para taekwondo prvenstvo Hrvatske, ujedno i kriterijsko Hrvatskog para taekwondo saveza za ostvarenje bodovne norme, na kojem je nastupilo 39 natjecatelja iz 11 klubova. Močilac je osvojio zlatno odličje u kategoriji P32, u konkurenciji još jednog natjecatelja, a proglašen je i najboljim natjecateljem turnira. Najsjajniju medalju izborio je i Pahanić, koji je u kategoriji P-20-M (15-30 godina), u konkurenciji još četvorice natjecatelja, bio najbolji, ispred aktualnog prvaka Hrvatske Viktora Frana Gliga.

U istoj dvorani jučer je održano 1. Međunarodno para taekwondo natjecanje ‘Rugvica Open’. Močilac je nastupio u kategoriji P-30-M (do 15 godina) i osvojio srebro u konkurenciji još dvojice natjecatelja. Isti uspjeh polučio je Pahanić u kategoriji P-20-M (15-30 godina), u konkurenciji još petorice natjecatelja, zaostavši samo desetinku boda za Gligom, od kojeg je dan ranije bio bolji.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Obrtnik izbacio Koranu i plasirao se u polufinale županijskog Kupa