Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Sport KICKBOXING Podijeli

Mihalić, Kampić, Požega, Jurašić, Javorović i Furdek državni prvaci

Viktorija Kampić proglašena je najboljom mlađom kadetkinjom u point fightingu, a Lukas Jurašić najboljim seniorom u istoj disciplini.

Lara Mihalić, Lukas Jurašić, Mihael Javorović i David Furdek iz karlovačkog te Viktorija Kampić i Nikolina Požega iz slunjskog Tigra okitili su se naslovima državnih prvaka na Prvenstvu Hrvatske u point fightingu za seniore i mlađe kadete i disciplini K-1 za juniore i seniore održanom proteklog vikenda u Osijeku.

Mihalić je do naslova došla u point fightingu za mlađe kadetkinje preko 47 kg s tri pobjede, Kampić u point fightingu za mlađe kadetkinje do 32 kg sa četiri pobjede, Požega u istoj disciplini za seniorke do 60 kg s dvije pobjede, Jurašić u point fightingu za seniore do 63 kg s dvije pobjede, Javorović u istoj disciplini za seniore do 69 kg također s dvije pobjede, dok je Furdeku za naslov u disciplini K-1 za juniore do 51 kg bila dovoljna samo jedna pobjeda.

Borci slunjskog kluba izborili su još tri medalje. Srebrom su se okitile Luna Močilac (PF mlađe kadetkinje do 32 kg – 3 pobjede) i Ela Magdić (PF mlađe kadetkinje do 42 kg – 2 pobjede), a broncom Gabriel Močilac (PF mlađi kadeti do 47 kg – 1 pobjeda).

Viktorija Kampić proglašena je najboljom mlađom kadetkinjom u point fightingu, a Lukas Jurašić najboljim seniorom u istoj disciplini. Slunjani su bili drugoplasirani u sveukupnom poretku u point fightingu, najbolji kod mlađih kadetkinja i drugoplasirani kod seniorki, a Karlovčani drugoplasirani kod seniora.

Pročitajte i ovo

JIU JITSU

Jurković zlatni na međunarodnom natjecanju u Ljubljani, Božičević srebrna