Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Jandrokovića koji je jučer bio viralni hit su skinuli s interneta i od njegove fotografije napravili letak koji je osvanuo na raznim lokacijama u Zagrebu. Pod fotografijom je i HDZ-ov broj telefona Jandroković u kupaćima sad je i na posterima po Zagrebu: Pod fotku su stavili i HDZ-ov telefon Taburei, ladičari, dvosjedi... Sve je dio malog namještaja s kojim se mogu lijepo namjestiti manji životni prostori, a da i dalje izgledaju elegantno i da se po potrebi može lako napraviti novi razmještaj 10 važnih komada namještaja za život u malenom prostoru Engleska nogometna Premier liga objavila je da je postigla dogovor o prodaji TV prava za prijenose utakmica Sky Sportsu, BT Sportu, Amazon Prime Videu i BBC Sportu vrijedan oko 5,5 milijardi eura za razdoblje od 2022. do 2025. godine, odnosno za sezone 2022/23., 2023/24. i 2024/25.  Iznos je približno isti kao i prethodni trogodišnji ugovor, odnosno oko 1,83 milijarde eura po sezoni, a postignut je izravnom pogodbom umjesto na javnom natječaju. Za dogovor izravnom pogodbom sa dosadašnjim partnerima Premier liga je zbog pandemije korona virusa dobila dozvolu britanske vlade.  Tako je Premier liga i dalje na vrhu liste kad je u pitanju novac od prodaje tv prava. Na drugom mjestu je francuska prva liga sa prihodom od 1,172 milijarde eura po sezoni (2020.-2024.), pa Bundesliga 1,16 milijardi (2017.-2021.), dok je španjolska Primera četvrta s 1,14 milijardi (2019.-2022). Na petom mjestu je talijanska Serie A s 973 milijuna eura po sezoni (2018.-2021.). Premiership prodao televizijska prava za pet i pol milijardi eura Obilježavajući 76. obljetnicu Križnog puta, predsjednik Vlade Andrej Plenković položio je u petak vijenac i zapalio svijeću pred zajedničkom grobnicom pokraj Spomen-crkve Muke Isusove u Maclj Premijer: Osuda zločina i pijetet prema žrtvama jedini je put ka zacjeljivanju rana iz prošlosti

Hrvatska U OGULINU I PLAŠKOM Podijeli

Milanović u Ogulinu “udario” po Plenkoviću: On bi samo sjedio, nema sjedenja, nismo anemični

Mještani su bili oduševljeni Milanovićem, rekli su mu da je najbolji

Predsjednik Zoran Milanović posjetio je Karlovačku županiju povodom Dana vatrogastva. Obišao je objekt Vatrogasnog doma DVD-a Plaški u izgradnji te Dom kulture Plaški u toj općini.

Posjet je završio u Ogulinu gdje je dao izjavu za medije. Na pitanje je li njegov dolazak u Plaško dio predizborne kampanje odgovorio je: ”Ja dolazim tamo gdje me zovu”, prenosi Dnevnik.hr.

Komentirao je ponovno incident u Borovu Selu prošlog vikenda.

”Vojska ne ide po ulicama. Ona je u vojarnama i na poligonima. Vratimo se mjesec dana unatrag. Ja prvi put u 30 godina organiziram nešto za heroje s Plitvica i dolaze svi osim vrha policije, kojemu je to naredio Plenković, da ne dođu. Je li to politizacija?”, kaže.

Na pitanje o spomeniku Šoškočaninu, Milanović odgovara da on to nije riješio ”jer su njegovi (Plenkovićevi, op.a.) razbijali ploče na ćirilici. On je zadnji koji može govoriti o tome. Plenković nema o tome što govoriti, neka makne to. Ne treba rušiti, neka makne”, kazao je.
Kriv za Kennedyjevo ubojstvo

Odgovorio je i Miloradu Pupovcu na optužbe da je on sukrivac za incident u Borovu. ”I za ubojstvo Kennedyja. Rodio sam se 1966., a to je bilo 1963., ali sam kriv”, rekao je.

Osvrnuo se na izbor Zlate Đurđević za predsjednicu Vrhovnog suda. ”Ćerat ćemo se do kraja. Ona je moj kandidat i ja vjerujem da će saborska većina izabrati odličnu kandidatkinju, želim vjerovati da ima srca i razuma”, rekao je i dodao da je ona vrhunska kandidatkinja.

Novinari su ga upitali je li spreman sjesti s premijerom Plenkovićem i razgovarati o Zlati Đurđević. ”Gdje da sjednem, u krilo? Pretežak sam. On bi samo sjedio. Nema sjedenja, nismo anemični”, kaže.

Pita se gdje će od njega premijer pobjeći na proslavi obljetnice Oluje u Kninu.

”Kako će zbrisati od mene, a ne može trčati 100 metara? Zvao sam da položimo vijence. Zbrisao je ko zadnja vjeverica. Je li tako? Nije? Je”, rekao je.

Predsjednikov posjet izazvao je popriličan interes građana. Najprije su ga dočekali uz cestu, a nakon što ih je pozdravio i krenuo u obilazak općine, građani su pojurili za njim, skandirajući mu i pozdravljajući ga pljeskom, javila je reporterka Dnevnika Nove TV Petra Buljan.

Tijekom Milanovićeva obilaska moglo se čuti kako mu građani poručuju: “Predsjedniče, vi ste najbolji”, “Dobro došli, druže predsjedniče!”

Mnogobrojni građani htjeli su se fotografirati s njim. Neki su došli čak iz Karlovca kako bi ga vidjeli.

“Popravit će se, mlad je, ali lijepo što je došao u naše selo”, “Ne dolazi nam često predsjednik”, “Možda nekome nije dobar, ali meni je”, “Najbolji predsjednik”, neki su od komentara mnogobrojnih mještana koji su dočekali predsjednika.

“Došao sam ovamo iz Karlovca samo da bih vidio predsjednika”, rekao je jedan od prisutnih.
FOTO: www.predsjednik.hr

Pročitajte i ovo

PSST

Subotu u ponoć počinje izborna šutnja