Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  21C° Karlovac

 • weather-image

  21C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Županija IZBORI 2020. Podijeli

Milijuni u Dugoj Resi i Bosiljevu zahvaljujući HDZ-ovoj Vladi

Tvrde Jadranka Golubić i Sandra Ulaković, šefice HDZ-a u Dugoj Resi i Bosiljevu gdje je na vlasti HSS

Čelnice HDZ-a u Dugoj Resi i Bosiljevu, Jadranka Golubić i Sandra Ulaković pozvale su danas birače na svom području da 5. srpnja glasaju za kandidate na listi njihove stranke. Posebno za petero – Medved, Murganić, Grba Bujević, Jelkovac i Lopošćak – iz Karlovačke županije.

Razlog takvom pozivu su projekti HDZ-ove Vlade i Županije koji su, prema njihovim riječima, u Dugu Resu i Bosiljevo donijeli milijune.
U Dugu Resu, tvrdi Golubić, čak 528 milijuna kuna.

Kapitalne projekte ne bi mogli realizirat bez Vlade RH

-Jedan od značajnijih projekata je izgradnja Aglomeracije Karlovac – Duga Resa ukupne vrijednosti 414 milijuna kuna. Zatim projekt energetske obnove Specijalne bolnice za produženo liječenje vrijedan 10,4 milijuna kuna. Tu je i energetska obnova OŠ Vladimir Nazor od 3,6 milijuna kuna. I, nama vrlo značajan projekt,  dovršetak čvora Novigrad vrijednosti od 110 milijuna kuna. Bez pomoći Vlade Republike Hrvatske svakako ove kapitalne projekte ne bi mogli realizirati, kaže.

Istovremeno, u Bosiljevu je provedeno šest projekata teških 1,7 milijuna kuna. U provedbi je osam, a u pripremi još pet projekata.

– Od ove jeseni kreće projekt predškolskog odgoja za djecu u dobi od 3. do 7. godine života u sklopu Područne škole Ivan Goran Kovačić. Od projekata koji su u pripremi je projekt Dodir civilizacija u koji je uključen i stari dvorac Bosiljevo. Projekt je vrijedan 75 milijuna kuna. Taj projekt utjecat će pozitivno na gospodarstvo, očuvanje kulturne baštine i razvoj turizma , dodala je Sandra Ulaković.

Pročitajte i ovo

ZABAVA NA RIJECI

Ljeto na Mrežnici prepuno događanja: škola plivanja, supovi, i tradicionalni vaterpolo