Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Karlovac PIVO I TURISTI Podijeli

Ministrica Brnjac na radionici piva: Karlovačka županija ima najveći broj noćenja od svih kontinentalnih

Najviše gostiju u našu županiju dolazi iz Njemačke, Poljske i Nizozemske

Ministrica turizma  Karlovčanka Nikolina Brnjac posjetila je danas Dane piva, a onda zajedno s gradonačelnikom Damirom Mandićem sudjelovala i u radionici piva. Otkrila je da je Karlovačka županija od svih kontinentalnih s najvećim brojem noćenja, dok je gradonačelnik rekao kako je u prva tri dana na Danima piva “procirkuliralo” oko 20 tisuća ljudi. 

Radi se o “mini” pivskoj akademiji Heinekena čiji su tehnolozi upućivali zainteresirane kako se odvija proces varenja piva.

Ministrica Brnjac kazala je da svi znaju koliko Dani piva znače za Karlovac i Karlovačku županiji, pohvalila je dobru organizaciju i pravila, dodala da su ulice i parkovi živnuli.

A progovorila je i o turizmu u Karlovačkoj županiji.

– Veseli me da je Karlovačka županija bilježi najveći broj noćenja, više od 300 tisuća i to od svih kontinentalnih. Zato su nam i ovako dobre brojke i rezultati važni, a najviše stranih gostiju dolazi iz Njemačke, Poljske i Nizozemske. Dodala je da hrvatski turistički promet raduju bukinzi za rujan, a poboljšati kvalitetnu kontinentalnog turizma novi je cilj.

Pročitajte i ovo

DOBAR POTEZ

Groblje u Vukovoj Gorici ograđeno i zaštićeno od odrona