Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Karlovac VIKEND NA DUBOVCU Podijeli

Miris tradicionalne kuhinje ove subote na Starom gradu Dubovcu

Sudjeluju učenici Trgovačko – ugostiteljske škole te karlovački food bloger Hrvoje Stojanov (@opetgladni) i food vloger Saša Vukić (Sašina kuhinja)

Manifestacija Vikend na Dubovcu koju organizira Turistička zajednica grada Karlovca, ove godine posvećena je skrivenim tajnama kuhinja naših baka i djedova. Održat će se ove subote, 21. rujna od 11 do 19 sati.

Za širenje mirisa tradicionalne kuhinje atrijem Starog grada Dubovca zaduženi su  učenici Trgovačko ugostiteljske škole Karlovac. Budući slastičari i kuhari nadmetat će se u pripremi fiš-paprikaša te na radionici stvarati novi karlovački suvenir slasticu – SlatKA zvijezda. Konobari će pripremati maštovite dubovačke koktele.

Poseban gost u žiriju bit će Saša Vukić, popularni autor portala Sašina kuhinja. Osim što će dati svoje ocjene pripremljenim jelima, Saša će se tijekom cijelog dana družiti i sa posjetiteljima na Dubovcu.

Tradicionalnu kuhinju prezentirat će i karlovački bloger Hrvoje Stojanov (@opetgladni) koji će pripremati bazlamaču sa šumskim voćem. Bit će tu i degustacija namaza od vrganja, savjeta o food stylingu te druženja food blogera i ljubitelja tradicionalne kuhinje.

Djeca i odrasli moći će sudjelovati na gastronomskim radionicama, a sve će glazbom pratiti duo Loud & Found.

Pročitajte i ovo

NORMALIZACIJA

Od 1. lipnja u Karlovcu se vraća plaćanje dječjih vrtića, u nižim razredima očekuje se većina učenika