Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Sport SUPER Podijeli

Mladi Dugorešani pucaju za vrh: Maletić kadetski prvak zračnom puškom, Neralić brončani

Prvenstvo Hrvatske za kadetske kategorije održano u Solinu

Sjajne vijesti stižu s ovog vikenda održanog prvenstvo Hrvatske za kadetske kategorije u gađanju zračnim oružjem ISSF programa 10 metara 2×10 hitaca.
Za Streljački klub Duga Resa nastupili su Filip Maletić i Marko Neralić, Maletić je postao kadetski prvak Hrvatske zračnom puškom, a Neralić brončani u kategoriji mlađih kadeta.

Filip Maletić je nakon dva naslova prvaka države serijskom zračnom puškom u juniorskoj i kadetskoj kategoriji potvrdio dominaciju i u gađanju zračnom puškom po međunarodnom ISSF programu.

U osnovnom gađanju Filip se sa 204,4 krugova kao prvoplasirani kvalificirao u finalno gađanje među osam najboljih. U finalnom gađanju je sa pogođenih 241,8 krugova osvojio je prvo mjesto i naslov prvaka Hrvatske ispred Tome Klabučara iz zagrebačkog SD Končar 1786 sa pogođenih 241,7 krugova i Hac Pavla sa 221,6 krugova iz SD Veliko Trgovišće.
Marko Neralić je u kategoriji mlađih kadeta osvojio 3. mjesto i brončanu medalju sa pogođenih 193,3 krugova iza prvoplasiranog Tina Đuraneca sa 199,6 krugova i srebrnog Mateja Čavlovića sa 193,9 krugova, oba iz SD Bjelovar. Neralić je u kadetskoj kategoriji osvojio 14. mjesto.

Pročitajte i ovo

ODBOJKA

Karlovčanke novu sezonu Superlige otvaraju domaćim ogledom s Nebom, mlađe kolegice na startu sezone putuju u Petrinju