Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -5C° Karlovac

 • weather-image

  -5C° Duga Resa

 • weather-image

  0C° Ogulin

 • weather-image

  -5C° Ozalj

 • weather-image

  -6C° Slunj

Sport JUDO Podijeli

Mladim Dugorešanima 4 zlata, 3 srebra i 3 bronce u Jastrebarskom

Najuspješnije nastupe ubilježili Roko Vinski, Marko Banjavčić, Toni Bujan i Leon Šutej

Mladi borci Judo kluba Duga Resa osvojili su 4 zlatne, 3 srebrne i 3 brončane medalje na 18. Kupu ‘Jaska 2017.’ u Jastrebarskom.

Najuspješnije nastupe imali su Roko Vinski u svom prvom nastupu u kategoriji do 21 kg u uzrastu do 8 godina (2 pobjede), Marko Banjavčić u kategoriji do 24 kg u istom uzrastu (3 pobjede), Toni Bujan u kategoriji do 27 kg u istom uzrastu (3 pobjede) i Leon Šutej u kategoriji do 27 kg u kategoriji do 12 godina (2 pobjede), koji su izborili zlatna odličja.

Srebrne medalje osvojili su Tea Šutej u kategoriji do 18 kg u uzrastu do 8 godina (1 pobjeda), Dora Kasunić u kategoriji do 25 kg u istom uzrastu (2 pobjede) i Luka Kolić u kategoriji preko 42 kg u uzrastu do 8 godina (1 pobjeda), a brončane Lea Domitrović u kategoriji preko 40 kg u uzrastu do 8 godina (bez pobjede), te u istom uzrastu Fran Juršić u kategoriji do 19 kg (1 pobjeda) i Filip Ćorić u kategoriji do 24 kg (bez pobjede).

Petra Gojak je u kategoriji do 32 kg u uzrastu do 10 godina osvojila 5. mjesto, a Fran Mamić je u istom uzrastu ostao bez plasmana.

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Rukometaši Karlovca u pripremnom dvoboju izgubili od Moslavine, jesenskog prvaka Prve hrvatske lige Sjever