Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Sport GIMNASTIKA Podijeli

Mladim gimnastičarima Sokola dva zlata, srebro i dvije bronce u Slavonskom Brodu

Najsjajnija odličja osvojili su juniorka Ana Magdalena Fabijanić pojedinačno i ekipa juniorki.

Gimnastičarke i gimnastičari karlovačkog Sokola osvojili su dvije zlatne, srebrnu i dvije brončane medalje na 27. Višebojskom prvenstvu Hrvatske za mlađe kategorije u sportskoj gimnastici i 15. Završnici Kupa Hrvatske u gimnastici C programa održanima proteklog vikenda u Slavonskom Brodu.

Oba zlatna odličja dohvatile su juniorke u Završnici Kupa Hrvatske – Ana Magdalena Fabijanić pojedinačno te ekipa juniorki u sastavu Fabijanić, Martina Šegavić, Karla Šibenik, Pia Škrtić, Aurora Car i Leda Crnković.

Srebro je izborio Fran Šančić u kategoriji dječaka na Prvenstvu Hrvatske, a bronce kadet Josip Franjo Cvitešić i kadetkinja Nera Đurić u sklopu Završnice Kupa Hrvatske.

Na Prvenstvu Hrvatske u kategoriji dječaka Patrik Rajković osvojio je 7., Jeronim Hajsan 9., a kod mlađih kadeta Filip Štedul je zauzeo 22. mjesto. U sklopu Završnice Kupa Hrvatske, u konkurenciji kadeta, Petar Sinčić je bio 7., Filip Ivančić 23., Filip Krznar 27., a kod kadetkinja je Lucija Rožman zauzela 20. mjesto. Kod mlađih juniorki Dorotea Šegavić je osvojila 18., Matea Šegavić 22., Mona Šarinić 32. mjesto, junior Dominik Skolan je bio peti, a u konkurenciji juniorki Martina Šegavić je zauzela 4., Karla Šibenik 11., Pia Škrtić 12., Aurora Car 30. te Leda Crnković 43. mjesto. Klara Pintarić bila je jedina predstavnica u seniorskoj konkurenciji i osvojila je 8. mjesto.

Natjecatelje su pratili treneri Robertina Kućan, Ivan Šimunović i Marijan Šančić, dok su Anamarija Palijan Vračević i Jurica Suhin bili među sucima.

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Kuglačice Ogulina očekivano kod kuće poražene od aktualnog prvaka Mlake