Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  21C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Sport MALI NOGOMET Podijeli

Mladim ‘kanarincima’ srebro i tri bronce na 20. Zimskoj malonogometnoj ligi u Zagrebu

Vilim Šeketa izabran je u All star team u 2007., a Mislav Petrić u 2008. godištu.

Mlade selekcije Nogometnog kluba Ilovac osvojile su srebrno i tri brončana odličja na 20. Zimskoj malonogometnoj ligi Nogometnog centra Šalata – Macron održanoj od 13. siječnja do 18. ožujka na terenima s umjetnom travom na Zagrebačkom velesajmu.

Najuspješniji su bili prstići rođeni 2010. godine, pod vodstvom trenera Škrtića, koji su osvojili srebrnu medalju. Za selekciju ‘kanarinaca’ igrali su Krašić, Plavetić, Rataić, S. Juratović, T. Mihalić, Simić, Bosiljevac, Slaćanin, Lukenda i Kozjan.

Brončane medalje izborili su godinu dana stariji prstići pod vodstvom istog trenera (Krašić, Čohan, Ban, Tomačić, Mihalić, Jurčić, Berša, Leljak i Ruklić), te limači trenera Geca rođeni 2007. godine (Cvitković, Arapović, Muže, Lacković, Vrbanić, Prpić, Crevar, Gerić i Šeketa) i 2008. godine (Stanković Šprajc, Vučemilović Stipanović, Banović, M. Juratović, Bogdanović, Vergot, Lukinić, L. Mihalić, Tuškan i Petrić).

Karlovčani su osvojili i dvije pojedinačne nagrade: Vilim Šeketa izabran je u All star team u 2007. godištu, a Mislav Petrić u 2008. godištu.

Mlađi pioniri trenera Bićanića osvojili su 5. mjesto sa samo dva boda zaostatka za trećeplasiranim, a nastupili su i minići rođeni 2011. godine.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

NK Karlovcu 1919 doniran automatski vanjski defibrilator vrijedan 12.600 kuna