Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Karlovac ČISTOĆA Podijeli

Mobilno reciklažno dvorište od ponedjeljka u MO Mahično-Tuškani i Pokupska Dolina

Rečica, Zadobarje, Šišljavić, Gornje Stative također će sljedeći tjedan dobiti mobilno reciklažno

Od ponedjeljka, 22. ožujka mobilno reciklažno dvorište ponovo će biti na terenu.

Prvo će biti na raspolaganju građanima iz naselja s područja MO Mahično – Tuškani, a potom će isti dan biti na raspolaganju i građanima iz naselja MO Pokupska Dolina.

U srijedu 24. ožujka mobilno reciklažno dvorište moći će koristiti građani iz naselja s područja MO Rečica, a potom i MO Šišljavić, a 26. ožujka, građani iz naselja s područja mjesnih odbora Zadobarje i Gornje Stative.
Raspored postavljanja mobilnog reciklažnog dvorišta s lokacijama i terminima postavljanja, kao i planom rasporeda u sljedećim tjednima je na našoj web stranici www.cistocaka.hr
Naravno, oni građani koji neće biti u mogućnosti u određeno vrijeme odložiti otpad u mobilno reciklažno dvorište, uvijek to mogu učiniti u reciklažnim dvorištima Mala Švarča ili Ilovac (radno vrijeme: ponedjeljak, srijeda i petak od 7 do 15 sati, utorak i četvrtak od 12 do 20 sati, te subotom od 7 do 15 sati).

Podsjećamo, u mobilno reciklažno dvorište građani mogu odložiti neopasni i opasni otpad, primjerice: ambalažu od papira i kartona, papir i karton, staklenu ambalažu, ambalažu od plastike, stiropor, tekstil, gume, limenke, obojeni metali, jestiva ulja i masti, deterdžente, ali i ambalažu onečišćenu opasnim tvarima, baterije i akumulatore, fluorescentne cijevi, medicinski otpad, otapala, kiseline, lužine…

Pročitajte i ovo

SRETAN KRAJ

Gorila je vraćena: Pronašla je Karlovčanka u šetnji s psom