Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Karlovac AKCIJA Podijeli

Mobilno reciklažno ovaj tjedan u odborima Mahično-Tuškani, Pokupska Dolina, Rečica, Šišljavić, Zadobarje i G. Stative

Stižu im mobilna reciklažna dvorišta

Građani iz naselja s područja mjesnih odbora: Mahično-Tuškani, Pokupska Dolina, Rečica, Šišljavić, Zadobarje i Gornje Stative ovaj tjedan imaju mogućnost po drugi put ove godine odložiti opasni i neopasni otpad u mobilno reciklažno dvorište odnosno u kombi vozilo sa posebnim spremnicima.

Raspored je sljedeći:

Građani s područja MO Mahično Tuškani, a nakon njih isti dan i građani s područja MO Pokupska Dolina moći će otpad odložiti danas.

U srijedu, 8. lipnja opasni i neopasni otpad moći će odložiti prvo građani s područja MO Rečica, a potom i s područja MO Šišljavić.

U petak, 10. lipnja otpad će moći odložiti stanovnici MO Zadobarja, a nakon njih, isti dan i stanovnici MO Gornjih Stativa.

U slučaju da građanima dani i vrijeme navedeni u rasporedu ne odgovaraju, opasni i neopasni otpad uvijek mogu odložiti u jedno od dva reciklažna dvorišta: na Ilovcu i na Maloj Švarči.

Radno vrijeme reciklažnih dvorišta: ponedjeljkom, srijedom i petkom od 7 do 15 sati, utorkom i četvrtkom od 12 do 20 sati te subotom od 7 do 15 sati.

Pročitajte i ovo

RAZVOJ

Maletići dobili prvog investitora u poslovnu zonu, tik uz izlaz Novigrad: Stiže austrijska tvrtka koja izrađuje robote