Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Županija NOVA RAVNATELJICA Podijeli

“Moje iskustvo će pomoći da se ustanova bolje pozicionira i posao širi”

Andreja Navijalić od danas je nova ravnateljica županijske Ustanove za zdravstvenu njegu u kući

-S obzirom na moje radno iskustvo i moje bazično obrazovanje profesora psihologije, u svakom slučaju sam usmjerena na područje koje je vezano i za zdravstvo. Sva stečena iskustva, u suradnji sa svim institucijama koje djeluju na ovom području, će pomoći da se ustanova još bolje pozicionira i da se posao širi.

Rekla je za Radio Mrežnicu novoizabrana ravnateljica županijske Ustanove za zdravstvenu njegu u kući Andreja Navijalić  upravo danas kada je preuzela novu dužnost.

Da se uopće birao ravnatelj ustanove, kao i to da je izabran, ostalo bi nepoznato javnosti da nije bilo javno upućenog pitanja gradskog i županijskog vijećnika Nove ljevice Dimitrija Birača. Slučaj ga je kaže podsjetio na nedavni izbor ravnatelja ŽUC-a, pa ga je zanimalo kakva je veza Karlovačke županije i ambicioznih gradskih vijećnika iz redova vladajuće stranke.

U Upravnom vijeću Ustanove za zdr. njegu u kući su: Krešimir Lišnjić, dipl.ing.stroj. kao predsjednik te članovi Nataša Petrak, struč.spec.oec, Ivan Kušan,dr.med. specijalist kliničke radiologije, Đurđica Grman, prvostupnica fizioterapije i
Aleksandra Kovačić, med. sestra

Odgovore na to pitanje dobit će vjerojatno u političkoj areni, na nekoj od sljedećih sjednica Gradskog vijeća ili Županijske skupštine, jer do sad ih drugačije nije dobio.

A da je Navijalić izabrana za ravnateljicu potvrđeno je iz same Ustanove. Bila je jedina kandidatkinja i imenovana je na četverogodišnji mandat. Takva odluka Upravnog vijeća je konačna, kažu.

Podsjetimo, Andreja Navijalić bila je ravnateljica Osnovne škole Grabrik odakle je prešla u gradsku upravu na mjesto pročelnice za društvene djelatnosti, a zadnje četiri godine bila je zamjenica gradonačelnika Mandića.

Ustanova za zdravstvenu njegu u kući pruža dvije usluge – njegu u kući i fizioterapiju starijim osobama. Djeluje na području cijele Karlovačke županije.

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Križevački premijerligaš KTC pobjednik jubilarnog 30. Pržinog memorijala