Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  5C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

Monografija za 120 godina BK ‘Karlovac 1889’

Sa svojim je suradnicima, među kojima je bila i biciklistička legenda Ivan Levačić, od Županije, te županijskog i gradskog sportskog saveza zatražio pomoć u izdavanju monografije. Pokrenuli suradnju sa Slovencima i incijativu za panonski maraton Nakon dužeg vremena klub je opet dobio vlastite prostorije, i to na Baniji 41. Njihovo uređenje traje, a dok se […]

Sa svojim je suradnicima, među kojima je bila i biciklistička legenda Ivan Levačić, od Županije, te županijskog i gradskog sportskog saveza zatražio pomoć u izdavanju monografije.

Pokrenuli suradnju sa Slovencima i incijativu za panonski maraton

Nakon dužeg vremena klub je opet dobio vlastite prostorije, i to na Baniji 41. Njihovo uređenje traje, a dok se ne presele, novo vodstvo ne miruje, već planiraju kako klubu vratiti nekadašnju slavu. Tako je ostvarena prekogranična suradnja sa slovenskim biciklistima, a zajedno su se javili i na natječaj za novac Europske unije. Osim toga, inicijatori su panonskoga maratona, koji bi se već iduće godine mogao voziti kroz 8 županija koje pripadaju takozvanoj NUC 2 regiji, rekao je tajnik Kluba Dražen Matičić.

Uskoro osnivanje Županijskog biciklističkog saveza

Obećanja za pomoć danas su i dobili, te se nadaju da će biti ispunjena. Vozny je najavio i da će uskoro u Karlovcu biti osnovan Biciklistički savez Karlovačke županije, u koji će prvo ući tri karlovačka kluba.

Pročitajte i ovo

NEĆE BITI LAKO

Na području Borlina od danas povremeni prekidi u vodoopskrbi