Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Život MOTO-ROĐENDAN Podijeli

Moto legija Croatia slavi 25. rođendan. Danas izložba motocikala na Korzu, za vikend River party u Velemeriću

Motoristi će večeras s Korza do Starog placa na Pink Floyd show, a na svoj River party dovode grupu Rock ko fol

Moto legija Croatia, karlovački moto klub, ove godine proslavlja 25 godina postojanja. Slavlje će započeti danas na Korzu izložbom motocikala.

Očekuje se dolazak oko 70 motocikala iz cijele Hrvatske koji će biti izloženi na Korzu od fontane do Šebetićeve i u Šebetićevoj ulici. Izložba počinje već u 16 sati, a od 17 sve će zabavljati Milan Prša. Motoristi će potom u 21:30 sati u mimohodu krenuti kroz grad do Trga bana Josipa Jelačića gdje će večeras biti održan Croatian Pink Floyd Show.

Već sutra motoristi započinju svoj tradicionalni River party Moto legije. Nakon godina održavanja na Grdunu i rijeci Dobri, ovoga puta party seli na Koranu u Donjem Velemeriću. Neprekidno se održava 24 godine drugi vikend u srpnju u sklopu proslave rođendana grada Karlovca. Od 12. do 14. srpnja sve koji dođu očekuje dobra zabava uz puno dobrog rock and rolla uz Black and White, Boba Milana. Glazbena poslastica je svakako koncert grupe  “Rock ko fol” za koji je ulaz besplatan jer Moto legija časti za svoj 25. rođendan.

Foto: FB stranica Moto legije Croatia

 

Pročitajte i ovo

SVE JE DOBRO ZAVRŠILO

Sretan kraj potrage: Ivan (86), otišao iz Luščića, mislio na Švarču, našli ga na Baniji