Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  15C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Kako je nakon dodjele priznanja rekao župan Žinić, nagrađeni projekt je dio inicijative Sisačko-moslavačke županije kojom se ta županija nastoji pozicionirati kao središte gaming industrije u Hrvatskoj Inkubator u Novskoj najbolji je EU projekt u cijeloj Hrvatskoj Turski predsjednik Tayyip Erdogan napao je mjere francuskog kolege Emmanuela Macrona za borbu protiv islamističkog aktivizma, tvrdeći kako su one osveta muslimanima. - Oni koji su uznemireni rastom islama napadaju našu religiju stalno govoreći o krizama koje su osobno uzrokovali - rekao je Erdogan u videoporuci na sastanku na vrhu Organizacije islamske suradnje (OIC). - Antimuslimanski diskurs je najprofitabilnije oruđe zapadnih političara da sakriju svoje neuspjehe - kazao je turski čelnik. Macron je ranije ovaj mjesec najavio mjere borbe protiv islamističkog aktivizma i zauzeo se za izgradnju islama koji odgovara "vrijednostima Republike“. Rekao je da vlada radi s glavnom muslimanskom organizacijom u Francuskoj kako bi izgradili "islam prosvjetiteljstva“ koji može biti "u miru s Republikom“. Erdogan je prozvao Macrona tvrdeći da je glavni cilj njegovih inicijativa "da izravna račune s islamom i muslimanima". - Pod krinkom borbe protiv ekstremizma njegov cilj je stvoriti pasivnog, slabašnog, kukavičkog i nenametljivog muslimanskog građanina koji ne reagira na okrutnost - rekao je Erdogan nekoliko dana nakon što je Francuska šokirana obezglavljivanjem profesora povijesti. Macron će biti na pogrebu Samuelu Patyju koji je vjerojatno ubijen zbog raspravljanja o karikaturama proroka Muhameda u svojoj školi. Erdogan napao Macrona: 'On govori o krizi koju je uzrokovao' Uefa je objavila svoju odluku o smanjenju nagradnog fonda za Ligu prvaka i Europsku ligu. Očito da kriza uzrokovana pojavom korona virusa koja potresa cijeli svijet neće zaobići niti Uefu na čelu s Čeferinom Korona nije poštedjela ni Uefu: U gubitku od 600 milijuna $! U javnost je 'iscurio' video snimak nepoznatog autora koji tvrdi da je lavica danima trpjela zbog pareze stražnje noge pa ju je zbog toga izgrizla. Osječki ZOO vrt javlja kako su je morali eutanizirati... Lavica iz osječkog ZOO-a sama sebi odgrizla šapu: 'Nažalost, morali smo je eutanizirati...'

NA D6 Podijeli

Motociklist teško ozlijeđen u Vojišnici u sudaru s automobilom

Prešao je u suprotnu kolničku traku

U sudaru s osobnim automobilom na državnoj cesti D6 u Vojišnici teško je ozlijeđen talijanski motociklist (38).

On je jučer oko 13.15 sati prešao na suprotnu kolničku traku i udario u osobni automobil sisačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 35-godišnjak.

– U prometnoj nesreći vozač motocikla teško je ozlijeđen. O događaju će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljeno izvješće, dok će vozaču motocikla biti izdan obavezni prekršajni nalog.

Pročitajte i ovo

VIDEO KONFERENCIJA

VIDEO: Stožer civilne zaštite Karlovačke županije