Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  26C° Karlovac

 • weather-image

  26C° Duga Resa

 • weather-image

  25C° Ogulin

 • weather-image

  26C° Ozalj

 • weather-image

  25C° Slunj

Karlovac MOŽEMO - NOVA LJEVICA Podijeli

Izbore najčešće dobivaju oni koji na njih ne izlaze. Računamo i na 5.000 birača koji izlaze samo na nacionalne

Karlovac na ovim lokalnim izborima konačno ima mogućnosti biranja, alternative, poručila Polović na predstavljanju liste

Šest kandidata Nove ljevice i 14 platoforma Možemo! i jedan nezavisni kandidat čine listu broj 6 za Gradsko vijeće grada Karlovca. Na izbore sljedeće nedjelje pozivaju birače, posebno one apatične, izrazito skeptične prema politici, mlade te one koji misle da ništa ne mogu promijeniti.

-Izbore najčešće dobivaju oni koji na izbore ne izlaze, ali Karlovac na ovima konačno ima mogućnosti biranja i izbora, alternative, poručila je biračima nositeljica liste i kandidatkinja za gradonačelnicu Draženka Polović. Pet tisuća Karlovčana izlazi više na nacionalne izbore nego na lokalne i to su birači na koje mi računamo, dodala je.

Lista je spoj mladosti i iskustva

Nakon Polović, drugi na list je Dimitrije Birač ujedno i kandidat za dogradonačelnika. Slijede: Ana Matan, Dobriša Adamec, Ivica Furač, Dubravko Golubić, Tomislav Rudan Stojković, Nevenka Sudac Vinski, Vlatka Krizmanić, Ana Smoljak, Vlasta lendler Adamec, Goran Ilić, Nela Zovko, Vera Mitrović Vrbanac, Valerija Žapčić, Mladen Matan, Igor Predović, Ljiljana Ščedrov, Gordan Begler, Višnjica Beber i Miroslav Knežević.

-Ova lista je spoj i mladosti i iskustva i ambicioznosti i marljivosti, ali i one naivnosti da se najveći dio nije bavio politikom i da mi ne shvaćamo politiku kao što se ona shvaća i danas i zbog čega se ona većini ljudi gadi. Tako da, sretan sam što sam dio ove optimistične, progresivne priče i nadam se da će ona samo rasti i razvijati se, rekao je Birač.

Pročitajte i ovo

ZBOG ELEKTRO RADOVA

Drive in na Luščiću u petak i subotu ne radi