Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Županija RECITE Podijeli

Možemo! poziva Karlovac i županiju da javnost informiraju o projektima koje planiraju prijaviti na natječajima

U tijeku je više nacionalnih natječaja na koja tijela lokalne samouprave mogu kandidirati razne projekte, te nas zanima, jednako kao i javnost, koji su to projekti koje su Grad i Županija prijavili ili kane prijavitI

Platforma Možemo! pozvala je vodstva Grada Karlovca i Karlovačke županije da informiraju javnost o projektnim prijedlozima koje planiraju prijaviti ili su već prijavili na sufinanciranje iz natječaja Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. – 2026. i drugih otvorenih natječaja.

U tijeku je više nacionalnih natječaja na koja tijela lokalne samouprave mogu kandidirati razne projekte, te nas zanima, jednako kao i javnost, koji su to projekti koje su Grad i Županija prijavili ili kane prijaviti, kolika je njihova financijska „težina“ te koliko je moguće prijavom i prihvaćanjem projekata pribaviti sredstava iz državnih fondova i institucija, kažu u Možemo!

Od svih aktualnih poziva i natječaja naveli su tek neke gdje “vide” mogućnosti, a to su projekt daljinskog očitavanje vodomjera i kalorimetara, digitalna transformacija zbrinjavanja otpada, projekt širokopojasne mreže grada, besplatni wi fi u gradskom prijevozu, digitalizacija svih gradskih i županijskih tvrtki i ustanova.
Isto tako predlažu i prijavu na natječaj za sportske građevine i u sklopu toga rekonstrukciju Čavleka, a predlažu i javljanje na natječaje za kulturnu baštinu.
Više o svemu čitajte ovdje.

Grad Karlovac i Karlovačka županija ne smiju propustiti prilike koje se nude… jednostavno si to više ne smiju dopustiti. A građani moraju znati što se planira.

Kada bi građani otvoreno i na vrijeme bili informirani o ozbiljnim i kvalitetnim projektnim aktivnostima na kojima grad ili županija aktivno rade, a koje nam mogu u skoroj budućnosti osigurati bolje uvjete života i rada, vjerojatnije bi se teže odlučili napustiti Hrvatsku i potražiti sreću u nekoj uređenijoj i boljoj državi.

I zato pozivamo vodstva Grada Karlovca i Karlovačke županije da informiraju javnost o projektnim prijedlozima koje planiraju prijaviti ili su već prijavljeni na sufinanciranje, poručuju iz Možemo!

Pročitajte i ovo

PISMOM DO ŽRTVE

Nigerijska prijevara u Karlovcu: Stigla pisma na više adresa, a s njima i novčano “nasljedstvo”