Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Karlovac PREDIZBORNO ZAGRIJAVANJE Podijeli

Možemo! u Karlovcu izlazi u koaliciji s Orahom i Novom ljevicom

Možemo Karlovac pretvoriti u otvoreni, hrabri, zeleni, solidarni, pravedni, uključivi grad

Lokalna grupa Možemo! u Karlovcu i službeno izlazi na lokalne izbore i to u koaliciji s Novom Ljevicom i Orahom.

Potvrdila je na današnjoj pressici ispred Edisona koordinatorica stranke i potencijalna kandidatkinja za gradonačelnicu Karlovca Draženka Polović.

-Mi ćemo na izbore izaći kako zeleno – lijeva koalicija. Izaći ćemo sa Novom ljevicom i Orahom, našim stalnim partnerima i na nacionalnoj razini. Pri tom ćemo s našim koalicijskim partnerima dogovarati zajedničku listu za Gradsko vijeće kao što ćemo dogovarati i gradonačelničku listu. Ukoliko platforma Možemo u tim dogovorima, razgovorima i procjenama dobije gradonačelničku poziciju onda ću ja biti kandidatkinja za gradonačelnicu, rekla je Polović.

Vjeruje da ova nova politička snaga može Karlovcu, kojeg danas vide kao zapušten, neslobodan i nedemokratičan grad, promijeniti duh i atmosferu.

-Vjerujemo da se u suradnji i s većim uvažavanjem i angažmanom građana, profesionalnosti, stručnosti, prava da se bude drugačiji i kritičan, može razviti duh tolerancije i promijeniti duh grada. Možemo Karlovac pretvoriti u otvoreni, hrabri, zeleni, solidarni, pravedni, uključivi grad, naglasila je Polović.

Na listi Možemo za Karlovac naći će se i jedno poznato lice, bivši SDP-ovac Dubravko Golubić. Aktualni je gradski vijećnik, ali i dalje nezavisni. Takav će biti i na listi Možemo za predstojeće lokalne izbore.

Podršku karlovačkoj lokalnoj grupi danas su dali i Urša Raukar i saborski zastupnik Damir Bakić.

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Rukometaši Karlovca vjeruju u opstanak u ‘premijerki’, ali nad ispunjenjem tog cilja ‘visi mač’ neispunjenih obećanja prema braći Smojver