Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Županija AMSTERDAMSKA EU LISTA Podijeli

Mrak Taritaš u Karlovcu: Amsterdamska koalicija ima listu jednostavno normalnih ljudi

“Bit ćemo iznenađenje ovih izbora”

Malo tko je u samo petnaestak minuta petkom na karlovačkoj tržnici podijelio brže 1000 letaka i bonbona građanima od Anke Mrak Taritaš koja je jutros u Karlovcu predstavljala listu broj 12 Amsterdamske koalicije za Europski parlament.

Ističući važnost izlaska na izbore 26. svibnja zbog činjenice da se, prema njenim riječima, 75 % odluka koje se primjenjuju u Hrvatskoj, donosi u Bruxellesu.

Na listi su kandidati sedam stranaka zbog čega će, smatra Mrak Taritaš, biti iznenađenje ovih izbora.

– Mi kao Amsterdamska koalicija odnosno lista broj 12 smo proeuropska. Mislimo da se Hrvatska može razvijati samo ruku pod ruku zajedno s Europskom unijom i znamo da Hrvatska može biti otvorena, napredna i razvijena zemlja u jednako takvoj Europskoj uniji koja već osam desetljeća daje sigurnost i jednakost građanima Europske unije. Očekujemo da ćemo biti lista iznenađenja, mi smo jednostavno noramalni. Kad imate koaliciju od sedam stranaka to nije jednostavno, ali mi pokazujemo da se i sedam različitih stranaka na jednom mjestu mogu ujediniti oko četiri, pet zajedničkih ciljeva i tako nastupati, naglasila je Mrak Taritaš.

Zbog toga što su jutros tako brzo ostali bez materijala i skratili svoje druženje s građanima najavljuju ponovni dolazak u Karlovac.

Pročitajte i ovo

REAKCIJA MINISTRICE DIVJAK

“Situacija s učenicima u OŠ “Draganići” mogla se prevenirati”