Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  23C° Karlovac

 • weather-image

  23C° Duga Resa

 • weather-image

  23C° Ogulin

 • weather-image

  23C° Ozalj

 • weather-image

  22C° Slunj

Euro 2020. ipak nismo gledali ovo ljeto, već ćemo se morati strpjeti još 365 dana, a baš smo trebali na današnji dan igrati finale. Trebali su nasuprot stajati Francuzi, galski pijetlovi, trebalo je biti naš dan, naše poravnanje računa. Nova, bolja, 'zlatna Rusija'. Trebao je to biti posljednji Euro za Modrića i Rakitića, dvojicu igrača koji su nosili Hrvatsku u Rusiji do finala. Stoga su se posebno “napalili” i sa Zlatkom Dalićem bili uvjereni da ćemo napraviti sjajan rezultat. I trebali smo... Uostalom, pogledajte scenarij... Dva gola Kramarića, prvi u 9. minuti, a drugi u 40. bili su dovoljni za rušenje velike Francuske i ostvarenje predivnog sna - Hrvatska je europski prvak! Hrvatska je na krovu Europe! Eh, srce ludo, ludi sni.... Do nagodinu. Tooo! Hrvatska srušila Francuze i osvojila titulu prvaka Europe! Robbie Phillips iz Edinburgha kaže kako ga motiviraju veliki ciljevi, a ove godine planirao se penjati po stijenama u Yosemiteu, Chamonixu i u Pakistanu. Zbog korone je ipak ostao doma Korona je pomrsila planove i škotskom Spidermanu - novi hit mu je sad penjanje po mostu Udruga mještana glasno protestira jer ne mogu do svojih kuća, a vrijeme je od berbe lavande. Saznali smo da produkcija serije ipak nema pravo boraviti po tim balkonima, odlagati im opremu u dvorišta i priječiti put Mještani Humca mogu pozvati policiju i otjerati 'Jugoslovenku' jer serija nema pravo tu snimati Amina Kajtaz, kći Seada Kajtaza, plivačica je zagrebačke Mladosti, a na posljednjem državnom prvenstvu osvojila je čak šest zlatnih medalja, a sada se okrunila laskavom titulom Miss sporta Hrvatske Plivačica i kći legende Veleža je postala je Miss sporta Hrvatske

Županija SRUŠEN REKORD Podijeli

Mrežnica srušila rekordni vodostaj iz 1959.g. od 340 cm. Trenutno na 341 cm. Svi brinu što će biti s D.Resom

Mrežnica je ovoj turi visokih vodostaja prva počela rasti, pa stala i padala, da bi onda krenula u rušenje rekorda starog 60 godina

Rijeka Mrežnica na mjernoj stanici Juzbašići danas je oborila svoj dosadašnji povijesni maksimum i preskočila dosadašnji rekordni vodostaj od 340 centimetara.

Riječ je o vodostaju izmjerenom davne 1959. godine na Juzbašićima koji je svih ovih godina odolijevao napadima drugih vodostaja. Do danas kad je Mrežnica odlučila drugačije. Rijeka je danas na ovoj mjernoj postaji bila na 341 cm vodostaja, a upravo je to podatak koji brine. Naime, od sve četiri karlovačke rijeke, Mrežnica je u ovim vodostajima pokazala najviše odnosno najveće je iznenađenje. Nakon što je prestala rasti i počela noćas padati, vodostaj Mrežnice  ponovno je počeo naglo rasti. Brine to sve odgovorne jer Mrežnica ide “drito” na Dugu Resu.

– Od svih rijeka, Mrežnica je prva narasla, a onda je nakon pada, počeo novi fenomen njenog rasta, kaže gradonačelnik Duge Rese Tomislav Boljar. Voda očito u Mrežnicu “odnekud” dolazi, a odakle – nepoznanica je.

Trenutno je na dugoreškom području poplavljeno desetak kuća: Varoš, Belavići, Sv. Petar, G.M.Polje…

 

 

Pročitajte i ovo

KORONA VRIJEME

Četiri novooboljele osobe u Karlovačkoj županiji – 1 u Dugoj Resi, 3 u Ogulinu