Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  8C° Karlovac

 • weather-image

  8C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  9C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Crna kronika ISTRAGA TRAJE Podijeli

Muškarac s fotorobota lani je napao mladu Karlovčanku na povratku s noćnog izlaska?

Vukao ju je za kosu, šamarao, a spominje se i mogućnost da je bio pod utjecajem droga

Fotorobot muškarca kojeg je karlovačka policija objavila prije nekoliko dana najvjerojatnije pripada mlađem muškarcu koji je prošle godine u ranim jutarnjim satima napao djevojku u Karlovcu.

Iako karlovačka policija ne odaje ni mrvicu više od onog što su objavili, a to je da traže muškarca “u sklopu istrage kaznenog djela protiv spolne slobode”, Radio Mrežnica doznaje da je riječ o slučaju starom barem dva mjeseca.

Neslužbeno, mlada Karlovčanka nakon izlaska iz lokala na Švarči spuštala se prema gradu pješice kad je zapazila da je prati mlađi muškarac. Napao ju je, vukao za kosu, navodno čak i šamarao i lupao, a djevojka se borila. Neslužbeno se spominje i mogućnost da je napadač bio pod utjecajem droga, a sve se događalo u ranim jutarnjim satima.  Napadnuta djevojka uspjela se nekako obraniti, a doznajemo da su s mjesta napada izuzeti i određeni biološki tragovi. Sve ostale informacije nemoguće je provjeriti kod policije jer oni šute zbog istrage slučaja.

Zašto policija tek nakon toliko vremena objavljuje fotorobot mogućeg počinitelja ovog kaznenog djela nije jasno, ali je nadasve jasno da mlade djevojke treba upozoravati na opasnosti koje vrebaju na ulicama. Ukoliko vam ovaj fotorobot “baca” na nekog, svoje sumnje možete podijeliti s policijom na 192 koja još istražuje slučaj.

 

Pročitajte i ovo

SITNO REZANI

Kod Karlovčanina (57) palo gotovo 39 kilograma duhana