Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  3C° Ogulin

 • weather-image

  2C° Ozalj

 • weather-image

  1C° Slunj

Karlovac SVE VEĆI POPIS Podijeli

Na 33. Danima piva u Karlovcu i Urban&4, Elemental, M.O.R.T. i Porto Morto

Na Danima piva u Karlovcu od 30. kolovoza do 3. rujna bit će održano oko 30 koncerata na pet pozornica

Puna su dva mjeseca do početka ovogodišnjih, 33. Dana piva u Karlovcu, a malo pomalo doznaje se tko su glazbenici koji će u pet dana, na pet lokacija zabavljati ljubitelje piva.

Već ranije najavljenim imenima pridružuju se Urban&4, Elemental, M.O.R.T. i Porto Morto!

Urban&4 miljenici su publike. Bend koji je poznat po najimpresivnijim nastupima uživo u Karlovac donosi presjek svoje odlične karijere.
Elemental su ponosni vlasnici više od 120 pjesama, a prošle godine proslavili su i 20. rođendan benda.
M.O.R.T. je bend koji je svirao diljem Hrvatske i regije te svoj snažan zvuk donose i na Dane piva Karlovac. Pridružit će im se i sjajni Porto Morto koji oduševljavaju  i publiku i struku te Zimski, mladi reper iz Zagreba.

Na Danima piva u Karlovcu, od 30. kolovoza do 3. rujna, bit će ukupno održano oko 30 koncerata. Za sad se zna, pored novonajavljenih, da će to biti i Prljavo Kazalište, Neno Belan, Psihomodo Pop, Vojko V, Jura Stublić, Kojoti, Tram 11, Pips, Chips & Videoclips, Edo Maajka, Jonathan, Rezerve, Svemirko, Kawasaki 3P, Mašinko, High5 i Buntai.

Tijekom srpnja bit će najavljeni i detalji programa na Edison Stageu, DJ program i čitavi niz drugih događanja koja očekuju posjetitelje Dana piva.

Uz glavnu glazbenu pozornicu smještenu u samom centru grada na Šetalištu dr. Franje Tuđmana, program će se održavati i na Košarkaškom igralištu Šanac, u kinu Edison –  gdje će gosti moći uživati u elektronskoj glazbi te na Foginovom kupalištu na kojem će biti festivalski kamp i na lokaciji ŠRC-a Korana gdje će se održati Obrtnički sajam uz bogatu gastronomsku ponudu i glazbeni sadržaj.

Više potražite na službenoj internetskoj stranici 33.  Dana piva.

Pročitajte i ovo

POČELO DANAS

Brzo antigensko testiranje kao test za trudnoću: Dvije crtice znače pozitivno