Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  26C° Karlovac

 • weather-image

  25C° Duga Resa

 • weather-image

  24C° Ogulin

 • weather-image

  25C° Ozalj

 • weather-image

  25C° Slunj

Video Život PLES Podijeli

Na bachatu se u Karlovac potegnulo čak iz Dubrovnika. Instruktor Roger inspirirao na ovaj senzualni ples

Bachata je senzualan i strastven ples kažu oni koji ga prakticiraju

Karlovčani su ove subote imali priliku naučiti ili poboljšati svoje plesne bachata korake uz jednog od najboljih instruktora i plesača  koji trenutno radi u  Londonu. Njegovo ime je Roger, a koliko je strastveni plesač zanimljivog miksa, svjedoči činjenica da je talijanskog podrijetla, a rođen i odrastao u Venezueli ,s trenutnom adresom u Londonu.

Sensual Bachatu diljem Engleske podučava već 4 godine, osnivač je Sensual Connection UK te event manager za Gusto Nights i organizator Sensual Fridays plesnih večeri u Londonu.
Ukupno tri radionice za polaznike te sedam sati bachate pod nazivnikom Special Bachata Sensual Saturday in Karlovac organizirala je naša Karlovčanka, Blanka CasaBlanka.

Upravo je Blanka najstrastvenija promotorica ovog plesa u Hrvatskoj i njena bacahta priča ima dugu povijest. Polaznicima svojih radionica i tečaja pruža jedinstvenu priliku kako bi pobliže osjetili ritam ovog inozemnog plesa, uživali i napredovali u njemu.

Odaziv na karlovačku bachatu večer bio je velik, a neki su čak potegnuli iz Dubrovnika kako bi iz prve ruke naučili nešto o ovom plesu. Ono što je u bachati najbitnije jest partner i “klikanje”, ali i senzualnost koja se ne može sakriti.
Ulovili smo nekoliko koraka i sad ih dijelimo s vama, a sve pogledajte u videu.

Pročitajte i ovo

SVJETLO NA DVORCU

FOTO: Noć tvrđava na Dubovcu