Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  28C° Karlovac

 • weather-image

  28C° Duga Resa

 • weather-image

  27C° Ogulin

 • weather-image

  27C° Ozalj

 • weather-image

  27C° Slunj

Glasači će moći svog favorita birati do subote, a izborna kampanja ima cilj da se neovisnim, demokratskim i izrazito izravnim i nenamještenim glasovanjem odabere Najlokomotivu 2020. godine Muzej vlakova 4. srpnja poziva na 'Lokomotivne izbore 2020.' Oni se pozivaju na novo istraživanje koje pokazuje da je prošle godine živa glazba donijela britanskom gospodarstvu pet milijardi eura i dala potporu za 210.000 radnih mjesta diljem zemlje Sheeran, Stonesi i brojni drugi glazbenici podržali hitan poziv za spas žive glazbe u državi... Četiri kola odigrat će naši prvoligaši do kraja mjeseca i podijeliti karte za Europu. Lokomotiva je zasad na famoznom drugom mjestu, Osijek joj puše za vrat, a Hajduk čeka težak posao Lokosi imaju najlakši, a Hajduk najteži raspored: Tko će ići u LP? U kampu u Savudriji nepoznati je počinitelj 27. lipnja tijekom noći otuđio dva električna bicikla Ghost s nosača kampera, te je time oštetio 38-godišnju njemačku državljanku za nekoliko desetaka tisuća kuna. Već sljedeće noći u turističkom naselju u Karigadoru otuđen je i električni bicikl Kellys Estima, koji se nalazio pored kampera, a time je 49-godišnja Poljskoj državljanki nastala materijalna šteta od više tisuća kuna. Na porečkom području počinitelji su pak otuđili četiri električna bicikla, i to u noći s 29. na 30 lipnja dva bicikla RSM Funbike koji su se nalazili međusobno vezani iza prikolice u kampu u Taru te 1. srpnja u kampu u Červaru, također međusobno povezane, bicikle KTM i Evo. Time su oštetili 54-godišnjeg njemačkog državljanina i 70-godišnjeg austrijskog državljanina za ukupno više desetaka tisuća kuna. Policija intenzivno traga za počiniteljima ovih kaznenih djela, a ujedno upozorava građane i turiste, koji sve više koriste električne bicikle, da poduzmu neke osnovne mjere samozaštite kako ne bi postali žrtve krađe bicikla. U slučaju da do toga ipak dođe, kako bi olakšati policiji traganje za počiniteljem savjetuju da ta prometala vlasnici barem fotografiraju. Uz to nije ni potrebno spominjati kako bi se ista trebala vezati sajlama kada se ostavljaju i slične druge mjere. Turistima kradu skupe bicikle

Crna kronika POŽAR AUTOMOBILA Podijeli

Na Baniji izgorio automobil

Uzrok nije poznat

Osobni automobil zapalio se jučer u Karlovcu. Bila je to jedina vatrogasna intervencija tijekom dana.

Doznajemo da se automobil u prijepodnevnim satima zapalio u vožnji te da je silaskom s Banijanskog mosta vozač skrenuo na parkiralište na Obali Franje Račkog.

Tamo su mu u pomoć s ručnim aparatom za gašenje požara priskočili građani, a vatrogasci su po dolasku dovršili posao.

Uzrok ovog požara nije poznat, a iz policije su potvrdili da nema elemenata kaznenog djela te da se vjerojatno radi o tehničkom kvaru na vozilu.

Pročitajte i ovo

LJUBAZNOST U PROMETU

Policija u Karlovcu danas kontrolira propuštate li pješake: Pokažite im rukom, a oni neka kimnu glavom