Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  15C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Život POZNATI IZVOĐAČI Podijeli

Na Dane piva stiže i Bebek, TBF, Vojko V…

Bit će tu i Massimo, Zabranjeno pušenje, Silente…

Od 27. do 31. kolovoza Karlovac će biti mjesto susreta za sve ljubitelje dobre zabave. Uz zajamčen glazbeni spektakl, posjetitelje 34. Dana piva očekuje i ponuda dobre hrane i piva te brojne aktivnosti kojima će dodatno začiniti atmosferu u gradu na četiri rijeke i onoj petoj, pivskoj.

Ranije su dolazak na Dane piva potvrdili i Massimo, Zabranjeno pušenje, Silente, Goran Bare & Majke te Nipplepeople, a sada znamo i ostale pa će se na pozornicu Dana piva popeti i Željko Bebek, Detour, TBF, Natali Dizdar, Vojko V, Tight Grips i Z++. Vodeća glazbena imena domaće glazbene scene, legendarni rock glazbenici i poznati bendovi samo su dio petodnevnog spektakla. Uz dobru glazbu, posjetitelje 34. Dana piva očekuje i ponuda dobre hrane i piva te brojne aktivnosti kojima će dodatno začiniti atmosferu u gradu na četiri rijeke i onoj petoj, pivskoj.

Organizator ovogodišnjih Dana piva je Grad Karlovac. Karlovačko je generalni sponzor Dana piva, a izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i trgovačko društvo Mladost d.o.o. Karlovac.

Pročitajte i ovo

NAPREDAK

Tehnička škola Karlovac u projektu vrijednom 32 milijuna, sinergija obrazovanja i struke