Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Život DANNI PIVA Podijeli

Na Danima piva u Karlovcu i Neno Belan, Jura Stublić, Kojoti, Tra11, Edo Maajka

Pridružuju se već najavljenim Prljavom Kazalištu, Psihomodo Popu, Vojku V, Pips, Chips & Videoclips, Svemirku, Mašinku, Kawasaki 3P te High5

Neno Belan, Jura Stublić, Kojoti, Tram 11, Jonathan, Edo Maajka, Rezerve i Buntai novi je niz glazbenih imena koja će se ove godine, od 30. kolovoza do 3. rujna, predstaviti publici na 33. karlovačkim Danima piva.

Pridružuju se već najavljenim Prljavom Kazalištu, Psihomodo Popu, Vojku V, Pips, Chips & Videoclips, Svemirku, Mašinku, Kawasaki 3P te High5.

Kako je najavljeno već ranije, Dani piva okreću se novom konceptu te će ugostiti Tram 11, Buntai i Edu Maajku koji će na karlovačkoj pozornici donijeti hip hop zvuk.

Pivo, gastronomija, raznovrstan glazbeni izričaj te dobra zabava za sve uzraste osnovne su smjernice novog koncepta koji grad na četiri rijeke upisuje na „glazbenu festivalsku kartu“ Hrvatske.

Uz glavnu glazbenu pozornicu smještenu na Šetalištu dr. Franje Tuđmana, košarkaško igralište Šanac te kultno kino Edison, gdje će gosti tijekom festivala moći uživati u elektronskoj glazbi, organizatori su se odlučili i za ŠRC Korana na kojem će se održati Obrtnički sajam uz gastronomsku ponudu i glazbeni sadržaj te Foginovo kupalište, gdje će biti festivalski kamp.

Nova glazbena imena, ali i drugi detalji festivala bit će poznati sredinom lipnja ove godine.Više informacija o programu manifestacije te novostima u ponudi možete pronaći na službenoj internet stranici www.danipiva.net te na Facebook i Instagram profilima manifestacije.

Pročitajte i ovo

OTVARANJE

Ako vam fali Kladuša, možete ići od ponedjeljka slobodno. Pročitajte kamo možemo i gdje je još STOP