Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  15C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Život FILM UNDER SEVER EXPERIMENT Podijeli

Na drugom FUSE-u u Karlovcu bit će prikazano 17 filmova mladih autora iz cijelog svijeta

Festival eksperimentalnog filma namijenjen je prvenstveno studentima i autorima od 18 do 29 godina. Prijave stigle iz 14 zemalja

Sedamnaest eksperimentalnih filmova mladih autora iz cijeloga svijeta ušlo je u natjecateljski program drugog FUSE-a – festivala eksperimentalnog i igranog filma koji će se u Karlovcu održati od 9. do 11. svibnja u organizaciji Kinokluba Karlovac.

Na festival se prijavilo šezdesetak filmova iz Srbije, Moldavije, Australije, Sjedinjenih Američkih Država, Njemačke, Turske, Irana, Grčke, Portugala, Poljske, Češke, Perua, Francuske i Nizozemske.

Filmove koji su ušli u konkurenciju za jednu od pet nagrada: za najboljeg redatelja, montažera, snimatelja, nagradu publike te Grand Prix, izabrali su filmski kritičar Stipe Radić, knjižničar i filmofil Bogdan Bošnjak te student smjera snimanja na Akademiji dramske umjetnosti i poznati karlovački filmaš Pavle Kocanjer.

Osim natjecateljskih projekcija bit će prikazana i projekcija kratkometražnih filmova izvan konkurencije. Uoči i tijekom samog FUSE-a bit će održan i bogat edukativni, izložbeni te zabavni program.

Foto: Arhiva

Pročitajte i ovo

DUGOREŠKI PROJEKT

Stiže kanalizacija za Šeketino Brdo, Goricu i Sveti Petar: Gradit će se dvije godine