Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Njegova mama ima Alzheimerovu bolest ili demenciju i vrlo je slaba. To me navodi na misao da će doći trenutak u životu kada će njemu trebati dodatna njega, ispričala je 'Imam 23 godine, a moj dečko 71. Svi kažu da gubim vrijeme s njim, ali planiramo vjenčanje' Željko Sopić (48) novi je trener Gorice, posljednje plasirane momčadi SuperSport HNL-a. Nakon raskida s Igorom Angelovskim, predsjednik kluba Nenad Črnko donio je odluku da će do kraja polusezone momčad voditi Mensur Mujdža, dotadašnji trener juniora Gorice, a sad je bilo potrebno i dugoročno rješenje. Posljednji angažman Sopić je imao u azerbajdžanskom Sabahu. Kao glavni trener vodio je Rudeš, Dinamo II i Sabah FK. Sopić je 2016. bio vršitelj dužnosti trenera prve momčadi "modrih". U tri utakmice skupio je dvije pobjede i poraz. U kupu je pobijedio Veli Vrh, u prvenstvu Lokomotivu, a u skupini Lige prvaka izgubio je kod kuće od Juventusa (4-0). Željko Sopić novi trener Gorice Studija je pokazala da Coca-Cola zapošljava gotovo četvrtinu radnika u industriji bezalkoholnih pića, a svako radno mjesto podržava dodatnih 14 radnih mjesta u hrvatskom gospodarstvu Coca-Cola doprinijela hrvatskom gospodarstvu 2,2 milijarde kn Mirjana Akrapović i Dragan Lukić navijači su hrvatske reprezentacije iz Švedske. Putuju na sve utakmice, u zadnjih 12 godina nisu propustili nijednu natjecateljsku. 'Nismo nikakvi bogataši' Putujemo svugdje, ni jednu utakmicu 'vatrenih' nismo propustili... I uopće nije skupo!

Sport NAUČITE PLIVATI Podijeli

Na Foginovom započinje tradicionalna Škola plivanja Mačevalačkog kluba Karlovac

Održavat će se ponedjeljkom, utorkom, srijedom i četvrtkom sve do 9. kolovoza.

KARLOVAC – Na najpopularnijem karlovačkom kupalištu, Foginovom, danas započinje tradicionalna Škola plivanja za plivače i neplivače.

Već desetu sezonu zaredom organizira je Mačevalački klub Karlovac, u suradnji s Gradom Karlovcem i Savezom udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije, a u sklopu nje sedmu godinu uzastopno održavat će se i Škola plivanja za djecu s teškoćama u razvoja. Oba programa besplatna su za sve građane, a održavat će se do 9. kolovoza, od ponedjeljka do četvrtka, u sljedećim teriminima: Škola plivanja za djecu s teškoćama u razvoju od 9 do 10 sati, a Škola plivanja za plivače i neplivače od 10 do 11 sati.

Prijave nisu potrebne, već je dovoljno doći na Foginovo kupalište u navedenim terminima. Sve dodatne informacije mogu se dobiti od voditelja Škole Krešimira Profozića na 098 635-424.

Pročitajte i ovo

JIU JITSU

Jurković zlatni na međunarodnom natjecanju u Ljubljani, Božičević brončana