Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  9C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  8C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Županija PREDSTAVLJANJE U KARLOVCU Podijeli

Na listi HNS-a za 7. izbornu jedinicu 9 kandidata iz Karlovačke županije

HNS biračima nudi spektar kvalitetnih kandidata

Čak devet kandidata iz Karlovačke županije nalazi se na listi HNS-a za 7. izbornu jedinicu. Predstavljeni su danas kod karlovačke fontane.

Nositelj liste je Zagrepčanin Željko Uhlir koji je aktualni državni tajnik u Ministarstvu graditeljstva – jednom od dva resora koja je HNS drži u Plenkovićevoj vladi.

Rezultati HNS-ovih projekata najbolji u državi

-Svi naši rezultati, od energetske učinkovitosti, povlačenja sredstava iz Europske unije, 95 posto sredstava koje je bilo namijenjeno smo ugovorili i povukli, jedni su od najboljih rezultata u državi. Najbolje su to i naši građani osjetili. Preko 17.000 stanova se nalazi u nekom procesu energetske obnove. Tu se nalaze i drugi brojni projekti koji su rađeni preko Ministarstva, rekao je Uhlir.

Predsjednik županijskog HNS-a Zvonko Spudić (iz Barilovića) drugi je na listi. Vjeruje da HNS biračima nudi spektar kvalitetnih kandidata.

-Hrvatska se voli na više načina. HNS je izabrao poruku da se Hrvatska voli radom i siguran sam da ovi ljudi koje smo danas predstavili svojim kvalitetama mogu doprinijeti da taj rad bude još bolji za Karlovačku županiju, za sedmu izbornu jedinicu i za Republiku Hrvatsku, poručio je biračima.

Kandidati HNS-a u 7. izbornoj

Na listi HNS-a u 7. izbornoj jedinici su još i Dubravka Vrbetić iz Duge Rese, Anđelko Pušić iz Zagreba, Dražen Benković iz Duge Rese, Sanja Milat iz Zagreba, Tihana Brnardić iz Bosiljeva, Ivica Benković iz Ozlja, Ana Matan Biščanić iz Karlovca, Danijel Kalaica iz Samobora, Josipa Urem iz Duge Rese, Žarko Latković iz Karlovca, Elvira Radočaj iz Duge Rese i Srdjan Vlaović iz Zagreba.

Pročitajte i ovo

KAPACITETA IMA, ALI

Karlovačka bolnica od ponedjeljka smanjuje “hladni” program. Nema pregleda za sve koji nisu hitni