Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  21C° Karlovac

 • weather-image

  21C° Duga Resa

 • weather-image

  22C° Ogulin

 • weather-image

  21C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Županija SPRETNE RUKE Podijeli

Na Modelarskoj ligi najbolji model ulaznih vrata izradili Siniša Matijević i Petar Pilja iz OŠ “Katarina Zrinski” Krnjak

Učenici OŠ “Katarina Zrinski” Krnjak, Siniša Matijević i Petar Pilja pobijedili su na županijskom natjecanju “Modelarska liga” i osvojili plasman na državno natjecanje. Liga se održala jučer u OŠ Dubovac. Sudjelovalo je 16 ekipa iz cijele Karlovačke županije, a zadatak dvočlanih ekipa bio je izraditi model ulaznih vrata. Imali su tri sata za izrađivanje ograde, […]

Učenici OŠ “Katarina Zrinski” Krnjak, Siniša Matijević i Petar Pilja pobijedili su na županijskom natjecanju “Modelarska liga” i osvojili plasman na državno natjecanje.

Liga se održala jučer u OŠ Dubovac. Sudjelovalo je 16 ekipa iz cijele Karlovačke županije, a zadatak dvočlanih ekipa bio je izraditi model ulaznih vrata.

Imali su tri sata za izrađivanje ograde, nosača ulaznih vrata te samih vrata koje se otvaraju.

– U ovom zahtjevnom zadatku prvo mjesto osvojili su učenici OŠ Katarine Zrinski Krnjak Siniša Matijević i Petar Pilja, uz mentoricu Biserku Papa Neskusil. Drugo mjesto osvojili su učenici OŠ Žakanje, PŠ Kamanje Ivan Blažina i Toni Blažina uz mentoricu Elviru Špelić Vidović. Treće mjesto osvojili su učenici OŠ Slunj Mihovil Cindrić i Dora Vuković, uz mentoricu Jelenu Klasan. Pobjednici ovog natjecanja će predstavljati Karlovačku županiju na Državnom natjecanju koje će biti od 24. do 26. svibnja u Kraljevici.

Pročitajte i ovo

POPRAVLJAT ĆE KOLNIK

Interventna sanacija: Most u Gornjem Pokupju sutra zatvoren za promet