Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Karlovac ZA ČIŠĆU PRIRODU Podijeli

Na Orlovcu danas veliko čišćenje otpada na trasi dugoj 5 km

Četrdesetak sudionika odazvalo se ovoj hvalevrijednoj akciji

Mjesni odbor Orlovac organizirao je danas akciju prikupljanja i odvoza otpada s brojnih divljih odlagališta na širem području Orlovca.

U akciji je sudjelovalo 40-ak građana i čistilo se na 50-ak lokacija na trasi dugačkoj oko pet kilometara.

Uz mještane Orlovca uključili su se predstavnici Uprave šuma podružnice Karlovac, Kluba športskih ribolovaca Korana, Roniteljskog kluba Zrinski, Dobrovoljnog vatrogasnog društva Orlovac, Lovačkog društva Orlovac i Sportske udruge Orlovac, a svima njima zahvalio se predsjednik MO Orlovac Josip Obranović.

Akciju je podržao i gradonačelnik Damir Mandić, koji je tom prigodom naglasio da divlja odlagališta ne služe nikome na čast.

Pozivam sve da otpad odlažu u za to predviđena mjesta. Grad Karlovac ima organiziranu proceduru odlaganja otpada. U naša dva reciklažna dvorišta građani mogu odložiti sve vrste otpada i pozivam ih da tako i čine. Uz to, naši sugrađani imaju mogućnost jednom godišnje dobiti veliki kontejner besplatno da zbrinu glomazni otpad koji im ne treba. Naše šume zaista zaslužuju poštovanje i brigu. Nadam se da je i ova akcija poticaj svima da se to osvijesti, naglasio je gradonačelnik Mandić.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Vodećem Ogulinu bod u Malom Erjavcu, Vatrogasac u derbiju kola deklasirao Slunjane