Radio Mrežnica
MINI RUKOMET Podijeli

Na prvom dijelu 19. Međunarodnog otvorenog prvenstva Karlovca u mini i super mini rukometu 80 ekipa djevojčica i dječaka

Prvi dio prvenstva igra se u nedjelju, 7. travnja, a natjecat će se djevojčice 2009. i 2010. godišta te dječaci 2009. godišta.

KARLOVAC – Naredne dvije nedjelje Karlovac će biti okupiran malim rukometašicama i rukometašima, koji će se boriti za medalje na 19. Međunarodnom otvorenom prvenstvu Karlovca u mini i super mini rukometu.

U nedjelju, 7. travnja, na terene u tri karlovačke dvorane, Sportskoj dvorani na Rakovcu, dvorani ‘Mihajla Prezelja Mitile’ na Dubovcu i dvorani Osnovne škole Grabrik, istrčat će djevojčice 2009. i 2010. godišta te dječaci 2009. godišta – ukupno 80 ekipa iz cijele Hrvatske. Početak natjecanja u sve tri dvorane je u 9 sati, a svečano otvorenje u 12:45 u Sportskoj dvorani na Rakovcu.

Predsjednik Škole rukometa Karlovac, organizatora natjecanja, Miloš Đanković, istaknuo je da u organizaciji prvenstva sudjeluje 180 volontera i 38 organizacijskih službi. Potporu su dali Predsjednica Republike Hrvatske, Središnji državni ured za sport, Karlovačka županija i Grad Karlovac, a provedbu natjecanja pomaže čak 112 sponzora i donatora.

U konkurenciji djevojčica 2009. godišta prvu ekipu Škole rukometa Karlovac vodit će Ivica Ljubić, koji očekuje plasman među četiri najbolje, a drugu Dina Bubaš, čije igračice su tek nedavno počele trenirati pa je najbitnije da osjete natjecateljski duh. Ekipi djevojčica 2010. godišta Dine Ajvazi ovo će biti prvo službeno natjecanje, koje će im poslužiti za usporedbu s drugim ekipama. Kristina Vuković od svoje prve ekipe dječaka 2009. godišta očekuje plasman u četvrtfinale, a možda i više od toga, Goran Ivković će voditi drugu ekipu dječaka 2009. godišta i bitno mu je da se zabave i odigraju najbolje što mogu, a Zlatko Grčić će se u ovoj konkurenciji natjecati sa svojom ekipom godinu dana mlađih igrača i nastojat će ostvariti što bolji rezultat.

U sve tri konkurencije našu županiju predstavljat će i Ogulin i slunjski Drenak.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More