Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  32C° Karlovac

 • weather-image

  32C° Duga Resa

 • weather-image

  31C° Ogulin

 • weather-image

  31C° Ozalj

 • weather-image

  31C° Slunj

Na prijedlog Natjecateljske komisije HNS-a i Radne skupine za povratak nogometu, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je odluku kako će se utakmice Hrvatski Telekom Prve lige, Hrvatskog nogometnog kupa, Druge hrvatske nogometne lige, Prve hrvatske nogometne lige za juniore te Prve hrvatske nogometne lige za pionire i kadete u natjecateljskoj godini 2020./21. do daljnjeg igrati bez gledatelja. Ova odluka nadovezuje se na odluku koju je Izvršni odbor donio 20. srpnja 2020. godine te kojom je određeno kako će se završnica natjecateljske godine 2019./20. zbog pandemije korona virusa odigrati bez prisustva gledatelja na stadionima. HNS potvrdio: Stadioni ostaju prazni, nogomet bez navijača Čovjek zaposlio stručnjake da mu izvade brod iz mora, a oni ga ispustili i oštetili. Brod se počeo ljuljati te je prednjim krajem počeo padati i ispao s dizalice u more Dizali brod, skliznuo im, udario u rivu i pao u more: 'Oštećen je, nadam se da imaju osiguranje' Ante Gotovina je suvlasnike tvrtke koja se bavi uzgojem tune i inćuna. Imaju 106 zaposlenih, a prihodi im stalno rastu. Planirana su dodatna ulaganja i nove investicije u nastavak modernizacije Tvrtka Ante Gotovine u plusu: U prošloj godini 8 mil. kuna dobiti Ako raspršite bilo koji sprej na već pomalo odumiruću biljku, vaša biljka je svakako gotova. Međutim, ako je biljka već umrla onda ovo može biti privremena opcija za vas Super savjet: 'Oživite' osušene biljke uz pomoć spreja u boji

Županija SLOŽENO Podijeli

Na Restartovoj listi za Sedmu Boljar, Vuković, Malović i Šimunić

Troje SDP-ovaca, jedan HSS-ovac, ali ogulinskog gradonačelnika nema

Na listi Restart koalicije koju čine SDP i HSS za sedmu izbornu jedinicu od kandidata s područja Karlovačke županije naći će se četvero.

To su HSS-ov Tomislav Boljar, potom SDP-ov Ivan Vuković i dvije članice SDP-a Dragica Malović i Irena  Šimunić.

Boljar je osmi, Ogulinac Vuković šesti, Šimunić peta, a Malović jedanaesta po redu. Boljar je dugoreški gradonačelnik, Vuković je šef županijskog  SDP-a,Šimunić stiže iz ozaljske “kvote”, a Malović iz karlovačke organizacije SDP-a.

Definitivno najveće iznenađenje je što na listi za ovu jedinicu nema ogulinskog gradonačelnika Dalibora Domitrovića, SDP-ovca koji je “svrgnuo” HDZ u ovom gradu i koji uživa dosta veliki ugled na terenu. Neslužbeno, “izbacile” su ga kvote vezane uz spol odnosno zastupljenost kandidatkinja na listi.

Zanimljivo je da na listi više nije ni dosadašnji saborski zastupnik Damir Mateljan iz Kamanja.

Pročitajte i ovo

STIŽU GOSTI

Pojačava promet prema moru: Kroz Malu Kapelu u jednom satu prolazi 1730 vozila