Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Karlovac FOTO Podijeli

Na reviji frizura s 1470 ziherica, vjenčanica od papira, najmlađem modelu tek 2 godine

Karlovački frizeri prate svjetske trendove

Deset karlovačkih i jedan dugoreški frizerski salon predstavio se sinoć na 15. Obrtničkom sajmu u Karlovcu.

Upravo revija frizura bila je najatraktivniji događaj ovogodišnjeg sajma jer sudionici su pustili maštu na volju pa se moglo vidjeti sjajnih frizerskih, ali i modnih kreacija.

Pistom je prodefiliralo sedamdesetak modela, od najmlađeg manekena starog tek dvije godine, do momaka s bradom i lulama, “mladenke” u vjenčanici od papira ili fizure s čak 1470 ziherica u kosi, svi su redom pobrali gromki pljesak okupljene publike.

Sudeći po viđenom, frizeri u stopu prate svjetske trendove pa je šteta da ovako kvalitetna revija nije do kraja napunila Stari plac što bi bila valjana nagrada za trud organizatora i frizera.

Večeras predavanja, degustacije i Gastro show

No, zato svi danas svojim dolaskom mogu podržati današnji nastavak programa na Sajmu. Na rasporedu je Gastro show, a oni koji će sudjelovati mogu osvojiti vikend u Puli za dvije osobe.

Od 16:30 do 17:30 u šatoru traje predavanje Valerije Žapčić iz Udruge Karika o majčinstvu i obrtništvu. Od 17:30 do 20:00 sati trajat će degustacije i recepti draganićkog kraja Udruge tradicije Draganića.

Na glavnoj pozornici od 17 sati vikend započinje u veselom ritmu uz Riverdance , a od 17:30 do 20 sati u Foto-kutku očekuje vas Foto-Link koji vam daruje besplatnu obiteljsku fotku.

Od 18 sati počinje GASTRO SHOW u kojem će učenici Trgovačko-ugostiteljske škole Karlovac prezentirati svoje vještine uz budno oko svojih mentora. Bit će tu flambiranja, miješanja koktela i brojnih drugih atrakcija, a sve to uz glazbenu kulisu dueta Tonči&Jopa.

Za posjetitelje je pripremljeno i gastro-natjecanje, a tu su i bogate nagrade sponzora – KTC Poljoljekarna nagrađuje poklon bonovima, a Pleter- usluge d.o.o osigurao je vrijednu glavnu nagradu- Vikend putovanje za dvije osobe u hotelu Veli Jože u Puli.

Nakon Gastro showa zabavite se uz rock svirku Rivers banda.

Pročitajte i ovo

POČAST SUBORCU

Robert Vuković, posljednji poginuli branitelj na karlovačkom području