Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  25C° Karlovac

 • weather-image

  25C° Duga Resa

 • weather-image

  26C° Ogulin

 • weather-image

  25C° Ozalj

 • weather-image

  28C° Slunj

Županija ODABRALI HDZ-OVCI Podijeli

Nada Murganić bit će šefica HDZ-a u županiji, Mandić u Karlovcu

U Dugoj Resi šefica stranke bit će Jadranka Golubić

Nada Murganić bit će nova predsjednica Županijskog HDZ-a.

Odlučili su tako na stranačkim izborima HDZ-ovci koji su bivšoj ministrici dali povjerenje u utrci sa Stjepanom Basarom i Nebojšom Andrićem. Murganić je pobijedila uvjerljivom većinom glasova članova.

U Karlovcu će na mjestu predsjednika stranke biti Damir Mandić koji je odnio pobjedu u utrci s Andrejom Navijalić. Neslužbeno, razlika je 74 glasa. Mandić je pobjedu objavio na Facebooku čestitajući svima izabranima. Pozvao je i na otvorenost i suradnju te pripremu za lokalne izbore.

Zanimljivo je da bi tri potpredsjednika stranke na razini Karlovca trebali biti upravo svi ljudi iz Navijalićkinog tima – Marin Svetić, Darko Stanković i Stipo Adžaga, no još se čeka konačna potvrda rezultata pa je moguće da će doći do promjene.

U Dugoj Resi Golubić šefica

Još jedna žena bit će predsjednica HDZ-a. U Dugoj Resi izabrana je Jadranka Golubić. Ona je dobila 177 glasova, a Damir Radinović 127.
Za potpredsjednika je najviše glasova dobio Marijo Popovački sa 187 glasova, a potpredsjednici su i Violeta Bišćan sa 185 glasova te Marijan Kovačić 148. Od 630 članova, glasovalo je njih 314.

-Nakon ove izborne utrke želim čestitati izabranima i zahvaliti svima koji su nam ukazali povjerenje za novi mandat. Također želim zahvaliti svim kandidatima te poštujući naše različitosti pozivam sve članove na pomirbu i zajedništvo. Pred nama su novi izazovi, pred svima nama je odgovornost za lokalne izbore, za naš grad, za naše sugrađanke i sugrađane! Do pobjede, poručila je Golubić kasno noćas.

Tijekom dana očekuju se potpuni rezultati stranačkih izbora u HDZ-u.

Pročitajte i ovo

KVALITETA VIŠE

Vojnić dobio ispostavu Hitne: Pokriva područje od granice s BIH do D 1