Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Sport PROGLAŠENJE NAJBOLJIH Podijeli

Nagrađeni najbolji u karlovačkom sportu u 2020. godini, Šančić pozvao mjerodavne da što prije omoguće natjecanje i povećaju sredstva za sport

Podsjetimo, najboljim sportašima grada Karlovca u 2020. godini proglašeni su gimnastičarka Sokola Petra Furač i atletičar Karlovca Bruno Belčić, dok su naslove najboljih ekipa osvojile odbojkašice Karlovca i bejzbolaši Olimpije.

KARLOVAC – Karlovačka športska zajednica večeras je u Gradskom kazalištu Zorin dom, u dva dijela zbog mjera borbe protiv pandemije koronavirusa, nagradila najbolje u karlovačkom sportu u 2020. godini, a predsjednik KŠZ-a Željko Šančić pozvao je odgovorne da što prije omoguće treniranje i natjecanje te povećaju sredstva za sport.

Krovna karlovačka sportska organizacija najuspješnije u sportu grada na četiri rijeke u prošloj godini proglasila je i objavila još 20. siječnja, no zbog cjelokupne situacije s pandemijom odlučila je odgoditi njihovo nagrađivanje. Obzirom su dobili informacije da se u dogledno vrijeme svečanost sigurno neće moći održati u obimu u kojem je održana dosadašnjih godina, odlučili su ne odgađati je više, nego je održati u posebnim uvjetima.

Podsjetimo, najboljim sportašima grada Karlovca u 2020. godini proglašeni su gimnastičarka Sokola Petra Furač i atletičar Karlovca Bruno Belčić, dok su naslove najboljih ekipa osvojile odbojkašice Karlovca i bejzbolaši Olimpije. Nagrađene u svim ostalim kategorijama možete pronaći u našoj vijesti od 20. siječnja.

Šančić: Mi sportaši smo borci i teško nas pogađaju ova ograničenja

Karlovački su sportaši u 2020. godini osvojili 40 ekipnih naslova, 162 pojedinačne medalje na prvenstvima i kup natjecanja, 25 europskih te četiri svjetska odličja – istaknuo je predsjednik KŠZ-a Željko Šančić u uvodnom govoru.

– Svjestan sam da su ovo teška vremena za sve nas, poglavito za sportaše, koji imaju prirodnu potrebu dokazivanja i samodokazivanja. Mi sportaši smo borci i teško nas pogađaju ova ograničenja. I ovom prilikom pozivam sve odgovorne da što prije omoguće treniranje i natjecanje, a sve meritorne da se sredstva za sport povećaju! Ne kritiziram, nego ih ohrabrujem da naš glas iskoriste kao alat za boljitak sporta – zavapio je Šančić za govornicom.

U ime svih nagrađenih govor je održao Branko Obradović – Kina, dobitnik nagrade za dugogodišnji rad u sportu.

Cjelokupnu fotogaleriju s večerašnje svečanosti pogledajte na Facebook stranici RM Sport.

Pročitajte i ovo

NOVI SUSRET

Projekt ‘SMS – svi mi skupa’ održao još jedno zanimljivo druženje u Karlovcu