Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Život IZVRSNI Podijeli

Nagradu dekanice dobilo 33 izrazito uspješnih studenata karlovačkog Veleučilišta

Nagrađeni su studenti sa svih odjela i studija, a temelj je bila izvrsnost tih studenata ili vrlo uspješan završni rad

S nekoliko mjeseci zakašnjenja, jer obično ih se dodjeljuje za Dan Veleučilišta u travnju, 33 izrazito uspješnih studenata karlovačkog Veleučilišta danas je dobilo nagrade dekanice.

Oni su u prošloj akademskoj godini imali izvrsne ocjene ili izvrsne završne radove, pojasnio je prodekan Ivan Štedul.

-Ove godine smo nagradili 33 studenata sa svih naših odjela i studija, a temelj je bila izvrsnost tih studenata ili vrlo uspješan završni rad. Mi, naime, imamo uglavnom stručne studije na kojima studente odgajamo da se odmah uključuju na tržište rada. Oni otprilike odmah znaju raditi ono za što su se osposobljavali i katkad se to vidi kroz njihove izvrsne završne radove, dodao je Štedul.

Dobivanje nagrade Dekanice od izuzetnog je značaja i samim studentima. Romana Fanjak prije nekoliko dana je završila stručni studij ugostiteljstva.

-Meni je ovo bilo jedno izvrsno iskustvo. Odličan je odnos profesora prema studentima. Dobila sam puno više nego što sam očekivala prilikom upisivanja Veleučilišta. Sudjelovala sam u brojnim aktivnostima izvanstandardnog studiranja u smisla dolazaka samo na predavanja i na ispite tako da je meni ovo bilo odlično. Sad bih išla dalje na diplomski studij. Još razmatram gdje ću i što ću, rekla je Fanjak.

Danijel Novosel iz Jastrebarskog završio je pak stručni studij Prehrambene tehnologije, a ovo mu je druga dekaničina nagrada.
Iako je studirati počeo na pragu svojih četrdesetih, nakon Veleučilišta u Karlovcu ide i dalje.

-Svakako bih svima preporučio Veleučilište Karlovac. Žao mi je što se ljudi ne odlučuju studirati. Takav sam i ja bio sa 18, 19 godina, ali sa 39 godina sam upisao studij i sa 42  sam diplomirao. Studij je izvrstan i žao mi je da nemaju još plus dva prehrane. Jako puno sam puno naučio na Veleučilištu i sve naučeno sam prenio na poslovanje tvrtke u kojoj radim, a sada ću još završiti plus dva na Agronomiji, rekao je Novosel.

Pročitajte i ovo

KIŠA I SNIJEG

Do jutra palo 40-ak litara kiše na karlovačkom području, razvedravanje poslijepodne