Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  4C° Karlovac

 • weather-image

  4C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  4C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Život ISKUŠAJTE SREĆU Podijeli

Najbolje rulet igre u Hrvatskoj

Rulet je vrlo popularna igra u kockarnicama, no i online, a hrvatski igrači imaju jako velik izbor različitih vrsta ruleta online.

Igrati rulet online nikada nije bilo jednostavnije. Jedan klik vas dijeli od najboljih online kockarnica u Hrvatskoj, a mi vam danas donosimo članak o najboljim rulet igrama u Hrvatskoj, kako bi vam olakšali izbor.

O ruletu

Igra ruleta uključuje stol s kotačem i lopticu. Na stol se stavlja polog i igra se tako da igrač treba pogoditi broj ili boju na koju će se loptica zaustaviti. U klasičnoj europskoj varijanti kotač ima 36 džepova, naizmjenično crvenih i crnih s jednim zelenim džepom koji je označen nulom.

Rulet je vrlo popularna igra u kockarnicama, no i online, a hrvatski igrači imaju jako velik izbor različitih vrsta ruleta online. Postoje virtualni ruleti koje možete igrati, kao i live rulet u online casinima gdje profesionalni djelitelji rade sa stvarnom opremom i možete igrati uživo putem računala, pametnih telefona ili tableta.

Pravila svake verzije se razlikuju no jednom kada savladate osnove snaći ćete se u svakoj. Najbitnija stavka za savladati je postavljanje uloga, za što postoji 5 različitih načina za unutarnju i vanjsku grupu.

Unutarnji ulozi uključuju Straight, Split, Street, Double Street i Corner, dok vanjski ulozi uključuju Red or Black, Odd or Even, High or Low, Column i Dozen. Ako ste početnik možda vam se ovo čini komplicirano, no nakon svega par igri shvatit ćete suštinu igre, a dobra vijest je i da većina online casina omogućuje besplatno igranje za početnike dok još niste dovoljno sigurni da uložite vlastiti novac.

Koje su najbolje rulet igre

Kao što smo već rekli, postoji više različitih varijanti ruleta i svaki od njih ima pomalo drugačija pravila. Na vama je da odlučite želite li igrati protiv kompjuterskog softwarea (RNG) ili uživo.

Igranje ruleta uživo će vam zasigurno dati najbolje igračko iskustvo jer imate opciju da igrate protiv pravog dilera u realnom vremenu, što je svakako opcija koja nudi veći osjećaj sigurnosti.

Rulet online se igra mnogo brže od onog u pravom casinu jer možete igrati sami s kućom, bez čekanja da drugi igrači stave svoje uloge.

Neke od najpopularnijih verzija online ruleta u Hrvatskoj su francuski i europski rulet, a postoji još i američki koji je nešto manje popularan kod nas.

Francuski rulet je izvorna vrsta ruleta na kojemu se sve druge varijante temelje. Osnovna karakteristika ovog ruleta je da ima samo jednu nulu, što kući daje statističku prednost od samo 2,7%. Stol nema crnu boju a sastavni dio ovog ruleta je pravilo “La Partage” (niste dužni ostaviti polovinu uloga na polju ako se kuglica zaustavi na 0).

Europski rulet je danas najpopularniji u online kockarnicama i veoma je sličan francuskome. Kotač također ima samo jednu nulu, no za razliku od francuskoga, stol ima crnu boju.

Američki rulet još uvijek traži svoju publiku te je nešto manje popularan kod nas. Kotač ima 38 polja, a na kotaču se nalaze 0 i 00, što povećava statističku prednost kuće. Ako ste početnik, ne preporučujemo ovu varijantu jer je manja mogućnost za dobitak i pravila su nešto kompliciranija.

Kako pobijediti na online ruletu

Postoji par savjeta kako da ostvarite dobitak:
1. Koristite bonuse i besplatne igre dok ne savladate pravila
2. Birajte europski rulet gdje je manja prednost kuće
3. Kladite se na vanjske uloge i kombinacije
Imajte na umu da je i ovo igra na sreću ali da je vaše iskustvo ključno za dobitak. Što više igrate i što ste više upoznati s pravilima i “trikovima”, veća je mogućnost da ćete ostvariti dobitak.

(sponzorirana objava)

Pročitajte i ovo

NOVI POSAO

Jelić asistent na karlovačkom Veleučilištu na određeno vrijeme