Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  8C° Karlovac

 • weather-image

  8C° Duga Resa

 • weather-image

  7C° Ogulin

 • weather-image

  9C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Hrvatska GUŽVE NE PRESTAJU Podijeli

Najturističkiji vikend se prelio u tjedan: U oba smjera gužve na autocestama, ali i na D1

U Tušiloviću zastoj zbog prometne nesreće, jedna osoba u bolnici

Malo tko je očekivao da će se gužve i kolone u udarnom turističkom vikendu nastaviti i početkom radnog tjedna, ali upravo to događa se tijekom cijelog ponedjeljka u oba pravca.

Na području Karlovačke županije gužve i kolone bilježe se na autocesti A1, ali i na državnoj D1. Naime, dio vozila “prelio” se s autoceste i na D1 pa se u jednom trenutku kolona vozila protezala od Draganića do Karlovca. Sada je nešto manja, ali i dalje se tom cestom prema jugu otežano vozi.  Nije pomogla ni prometna nesreća koja se oko 14:30 dogodila u Tušiloviću.

Frontalno su se sudarila dva osobna vozila, putnik iz jednog je prevezen u bolnicu, težina ozljeda nije poznata, a očevid je još u tijeku.

Inače, tijekom vikenda naplaćeno je više cestarine nego u istom vikendu rekordne 2019. godine. HAC-ovim autocestama prošlo je gotovo 926 tisuća vozila i naplaćeno više od 52.925.000 kuna cestarine. U odnosu na isti vikend lani, promet vozila veći je za 32 posto, iznos naplaćenih cestarina za 39 posto. U usporedbi s 2019., promet je veći za 2 posto, a cestarine za 0,2 posto.

Foto: Ilustracija/RM

Pročitajte i ovo

137. BRIGADA

Predsjednik Milanović dolazi na 30. godišnjicu osnutka 137. brigade u Dugoj Resi