Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  5C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  3C° Slunj

Karlovac Život Županija Podijeli

Nakon 20 godina Belan ponovno u Karlovcu

Da je 20 godina od zadnjeg nastupa Nene Belana ipak previše, pokazali su Karlovčani koji puna dva sata nisu s pozornice puštali ovog splitskog pjevača s riječkom adresom. Kako je Belan redao hitove još iz vremena Đavola ‘Ivona’, ‘Pričaj mi o ljubav’, ‘Sunny day’, ‘Na kraju sna’…pa sve do danas kad s Fiumensima pjeva ‘Rijeka […]

Da je 20 godina od zadnjeg nastupa Nene Belana ipak previše, pokazali su Karlovčani koji puna dva sata nisu s pozornice puštali ovog splitskog pjevača s riječkom adresom. Kako je Belan redao hitove još iz vremena Đavola ‘Ivona’, ‘Pričaj mi o ljubav’, ‘Sunny day’, ‘Na kraju sna’…pa sve do danas kad s Fiumensima pjeva ‘Rijeka snova’, ‘Zar više nema nas’ i slično, tako su u punoj dvorani Doma Oružanih snaga ‘Zrinski’ samo malobrojni ostali sjediti. A publike je bila od 5 do 65 godina.

Zadnji Belanov nastup, tada s Đavolima, bio je davne 1989. godine, a kako je i sam pjevač priznao večeras u programu Radio Mrežnice, ‘vrijeme brzo ide’.

Belan je pričao o vremenima s Đavolima, koji su mu, kaže, ‘dali mediteranski, mekaniji štih’, dok mu ‘Fiumensi’ daju nove vrijednosti.

– S ‘Đavolima’ sam bio Belan za 20. stoljeće, s ‘Fiumensima’ sam Belan za 21. stoljeće, kazao je Neno, koji upravo u Rijeci živi i stvara posljednjih 15 godina. A koliko mu je Rijeka prirasla srcu, uz rodni Split, te Brač gdje također boravi, govori i činjenica da je ovom gradu posvetio pjesmu ‘Rijeka snova’.

Večeras Belan od 21 sat nastupa u Domu HV ‘Zrinski’, koncert je besplatan, a zajamčena je dobra svirka i zabava!

Pročitajte i ovo

BUKA PO MJERI

Javno savjetovanje o buci i ugostiteljskoj djelatnosti: Bučnije na točno određenim lokacijama, svirke na terasama kafića, kampiranje izvan kampova