Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  29C° Karlovac

 • weather-image

  29C° Duga Resa

 • weather-image

  28C° Ogulin

 • weather-image

  28C° Ozalj

 • weather-image

  28C° Slunj

Život OPET IH SPOJIO BREAKDANCE Podijeli

Nakon devet godina Don Kiki i Lil’ Kiko ponovo na Supertalentu

Breakdance je ostao ljubav od koje ne odustaju

Kao déjà vu ili “povratak u budućnost” činio se sinoćnji nastup breakdancera Kristijana i Kristijana u Supertalent showu Nove TV.

Jer prije devet godina, 7. listopada 2010. ovaj isti dvojac iz Karlovca, Kristijan Mihalić – Don Kiki i Kristijan Skočić Lil’ Kiko, stigao je do finala Supertalenta.

Vještina im je ista, vrhunski breakdance od kojeg nisu odustali. Posebno nije Don Kiki koji je ostvario gotovo sve što je prije devet godina, kao brucoš, najavljivao da planira – “Cilj mi je jednog dana imati svoju školu”, govorio je tada Kristijan Mihalić, a sada je i ima.

“Mali” Kristijan je zadnji puta na Supertalentu imao tek 12 godina. Oduvijek je imao nevjerojatan talent za breakdance pa se stariji Kristijan nada da će ga uspješno vratiti u formu.

Prvi nastup nije bio isuviše maštovit štoviše ličio je na onaj iz 2010., ali zahvaljujući Don Kikijevom headspinu od kojeg boli glava samo dok ga se gleda, dečki su dobili su komplimente da plešu “kao bogovi” i četiri DA pa idu dalje.

Prvi puta u tandemu dvojica Kristijana osvojila su peto mjesto. Koliko daleko će ovoga puta dogurati ostaje za vidjeti. Pomoć će im dobro doći i od navijača pa ne zaboravite, kad dođe vrijeme, Karlovčanima dati svoj glas.

Foto: Nova TV

Pročitajte i ovo

IZBORI 2020

Do 11,30 sati glasalo 18,09 % birača, u sedmoj 19,08