Radio Mrežnica
RUKOMET Podijeli

Nakon dvogodišnje stanke, u lipnju jubilarno 20. Međunarodno otvoreno prvenstvo Karlovca u mini i super mini rukometu

Očekuje se dolazak oko pet tisuća mladih igračica i igrača iz tristotinjak klubova.

Nakon dvogodišnje stanke zbog pandemije koronavirusa, u lipnju će se ponovo održati Međunarodno otvoreno prvenstvo Karlovca u mini i super mini rukometu, jubilarno 20. po redu.

Organizator ovog velikog natjecanja je Škola rukometa Karlovac, a na njemu se očekuje nastup oko pet tisuća mladih rukometašica i rukometaša iz tristotinjak klubova iz Hrvatske i inozemstva. U nedjelju, 12. lipnja, odličja će se dijeliti u kategorijama djevojčica rođenih 2012. i 2014. godine te dječaka rođenih 2011. i 2013. godine, a tjedan dana kasnije, u nedjelju 19. lipnja, za naslov pobjednika borit će se djevojčice rođene 2011. i 2013. godine te dječaci rođeni 2012. i 2014. godine.

Prvenstvo će se, kao i prijašnjih godina, održavati u tri dvorane istodobno – u Sportskoj dvorani na Rakovcu, dvorani Ekonomske škole i dvorani Osnovne škole Grabrik, a prema broju sudionika bit će to vjerojatno najmasovnije rukometno natjecanje u regiji.

(autor: Gordan Tomičić)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More