Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Županija NENO BELAN U OZLJU Podijeli

Nakon Karlovca i Duge Rese, niz sjajnih koncerata nastavlja se u Ozlju

Neno Belan i Fiumensi nastupaju u subotu, 30. lipnja

Sjajan početak koncertnog ljeta u Karlovačkoj županiji nakon Crvene jabuke u Karlovcu, Gibonnija u Dugoj Resi, Colonie u Tounju… nastavlja se ove subote u Ozlju, koncertom Nene Belana i Fiumensa.

Nastupa u sklopu programa “Ljeto u Ozlju” na Gradskom kupalištu kod Munjare. A u subotu sve će početi već prijepodne eko-akcijom čišćenja Kupe, u suradnji sa Ronilačkim klubom Geronimo iz Zagreba. Isti dan započinje i program Aktiviraj vikend koji organizira Pučko otvoreno učilište Ozalj. Organizirani su rekreativni sadržaji: frizbi, mali nogomet, slackline, odbojka na travi.

– Na kraju dana, od 21 sati premijerno se ozaljskoj publici predstavljaju legendarni Neno Belan&Fiumens. Još kao frontmen splitskih Đavola upisao se u sve antologije pop rock glazbe (“Pričaj mi o ljubavi”, “Stojin na kantunu”, “Bambina”, “Dani ljubavi”, “Ja volim je”, “Ostani uz mene”, “Dugo toplo ljeto” i dr.), a od 1991. u samostalnoj karijeri je potvrdio status jednog od najvažnijih autora u povijesti domaće glazbe, sa impresivno velikim brojem hitova (“Sunčan dan”, “Vino noći”, “Rock galama”, “Dotakni me usnama”, “Ponoćna zvona”, “Ivona” i dr.). Danas je solo izvođač uz prateće Fiumense i s njima dolazi u Ozalj održati trosatni koncert.

Koncert je besplatan.

 

Pročitajte i ovo

RAZVOJ

Maletići dobili prvog investitora u poslovnu zonu, tik uz izlaz Novigrad: Stiže austrijska tvrtka koja izrađuje robote