Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Karlovac AKTUALAC Podijeli

Nakon pravomoćne presude: Karlovačka knjižnica traži natrag ukradenih 1,5 milijuna kuna

Gradski vijećnik Tatalović izrazio sumnju da će novac ikada biti vraćen i bivša djelatnica koja ih je ukrala ići u zatvor

Karlovačka Gradska knjižnica Ivan Goran Kovačić poduzela je sve potrebno za povrat milijun i pol kuna koje je ukrala bivša zaposlenica računovodstva.

Rekla je to gradskim vijećnicima ravnateljica knjižnice Jasmina Milovčić nakon što je vijećnik Živog zida Čedomir Tatalović izrazio bojazan da novac nikada neće biti vraćen.

-Vrhovni sud je potvrdio presudu 16.9. po kojemu bivša djelatnica mora vratiti milijun i pol kuna i mora stvarno odležati 6 mjeseci međutim šest dana nakon presude Vrhovnog suda kojom se potvrđuje ta odluka Župnijskog suda, ona ljetuje u Olimpiji hotelu, slika se… Ja mislim da ona neće vratiti ni kune jer do sada nije ni kune vratila, strahuje Tatalović.

-Knjižnica je poduzela sve radnje za povratom novca kako je presudio sud, uvjerava ravnateljica Milovčić.

Vijećnika Tatalovića zanimalo je i kontrolira li se sada rad nove djelatnice u računovodstvu. -Da ne bi ona radila takve stvari.

-Radi se prema pravilima financijskog poslovanja koje ide preko riznice Grada Karlovca.  Možete sami biti upoznati kako je u tom procesu nemoguća pronevjera, odgovorila je Milovčić.

Pročitajte i ovo

OPA

Za čelnika karlovačkog HDZ-a u “bitku” kreću Damir Mandić i Andreja Navijalić