Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  29C° Karlovac

 • weather-image

  29C° Duga Resa

 • weather-image

  28C° Ogulin

 • weather-image

  29C° Ozalj

 • weather-image

  28C° Slunj

Karlovac MOTAJ KABLOVE Podijeli

Nakon što je danas zvijezda dana zbog objave u kupaćem, Jandroković sutra stiže na Koranu

Fotografija Jandrokovića, očito iz mlađih dana, danas je apsolutni hit na društvenim mrežama

Glavna današnja zvijezda društvenih mreža, šef Hrvatskog sabora Gordan Jandroković sutra dolazi u Karlovac.

Ako još niste znali, čuli ili vidjeli, nakon što je predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanovi komentirao najavu Gordana Jandrokovića “kako će sigurno biti i treći javni poziv za predsjednika Vrhovnog suda” nazvavši ga “jednim običnim nasilnikom bez mišića”, na Facebooku se oglasio i sam predsjednik Hrvatskog sabora pa objavio fotografiju u kupaćem kostimu i poručio da o “mišićima” prosudimo sami.

Preplanuo i u kupaćim gaćicama Jandroković je danas top tema društvenih mreža, a komentirao ga je i predsjednik.- Ne znam je l’ se to slikao na Šoderici ili pred kućom svog punca, mog ujaka inače, vodećeg komunista u Gradu Zagrebu, Ante Matasića, jednog poštenjaka. Ali to je bilo prije nego što je on ušao u HDZ. Ne znam gdje se slikao – rekao je predsjednik Zoran Milanović o fotografiji.

No, Jandroković sutra stiže točno u podne u Karlovac, na ŠRC Korana, kako bi dao potporu HDZ-ovi kandidatima za gradonačelnika Damiru Mandiću te za županicu Martini Furdek Hajdin. Na žalost, najavljeno je loše vrijeme i kiša, pa neće biti prigode za nova slikanja u kupaćem “outfitu”. 🙂

 

Pročitajte i ovo

LAŽNJACI SVUDA

“Fejkera” sve više oko nas: Stalno pretvaranje, izmotavanje i laganje.Znate li nekog takvog?