Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Život PETICIJA I OTVORENO PISMO Podijeli

Nakon uređenja Trga kralja Tomislava, stanari s broja 2 peticijom traže odmicanje nogostupa od zgrade

I prozivaju gradonačelnika Boljara za “trgovanje utjecajem”

Nezadovoljni novim uređenjem odnosno parkirnim prostorom koji je sad završio neposredno ispod balkona njihove zgrade, stanari s Trga kralja Tomisalava 2 u Dugoj Resi peticijom od Grada traže da se to promjeni. 

– Upravo na toj strani najviše je obitelji s manjom djecom te je veća i potencijalna opasnost od eventualnog pada nekog predmeta, a nije isključeno da se dogodi i odraslima. Tražimo da se nađe kompromisno rješenje za navedenu problematikom na neki od mogućih načina koji će zadovoljiti i potrebe parkinga i poboljšati sigurnost za parkirana vozila i sprečavanje potencijalne štete, stoji u dopisu uz peticiju koju je potpisalo oko 70% stanara ove zgrade na broju 2.

Otvorenim pismom, kojeg potpisuje Ivan Benković, gradonačelnika Boljara se ozbiljno optužuje kao i “jednog gradskog vijećnika” da su trgovali utjecajem.

– S obzirom da je pod utjecajem jednog gradskog vijećnika cijeli parking odmaknut od susjedne zgrade, a na štetu naše zgrade na br. 2. To gradskim službama na čelu s gradonačelnikom ne znači ništa jer su oni svejedno dovršili svoj naum.
Također nogostup koji je započet od zgrade na br. 2 završava ispred živice kod susjedne zgrade. Isticanje kako se strogo drže projekta ne stoji i očito važi samo za nas jer je već u više navrata mijenjan i dopunjavan; prostor za kontejnere, nogostup nakon moje opaske i dr. Dosta je razvidno da se ovdje radi o „trgovanju utjecajem“ od strane gradonačelnika, stoji u otvorenom pismu.

Pročitajte i ovo

SNIMA SE

Duga Resa u novoj Matanićevoj seriji: Kasar gotovo da glumi sebe