Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Crna kronika KONAČNO Podijeli

Nakon više od 5 sati borbe s vatrom požar u Pamučnoj lokaliziran u 22,15 sati

Danas će početi očevid požara

Nakon više od pet sati borbe s vatrenom stihijom, vatrogasci su navečer oko 22,15 sati ugasili požar u prostoru bivše dorade Pamučne industrije u Dugoj Resi, vlasništvo tvrtke T7 VIS Promotional.

Nemilosrdna borba s vatrom trajala je od jučer poslijepodne od 17 sati, a na terenu je bilo 60 vatrogasaca iz JVP Karlovac, Duge Rese i okolnih DVD-ova koji su krenuli u gašenje požara.

Na požarištu su tijekom noći ostala 22 vatrogasca sa 10 vatrogasnih vozila iz DVD-a Duga Resa, DVD-a Belavići, DVD-a Stara Sela, JVP Karlovac, JVP Ogulin, DVD-a Hrnetić – Novaki i DVD-a Karlovac. Stožer CZ grada Duge Rese priprema operativne snage odnosno komunalne službe koje će tijekom sutrašnjeg dana raditi na raščišćavanju.

Požar je počeo nešto prije 17 sati, a vatrogasce su zvali građani. Kako je izjavio zapovjednik županijskih vatrogasaca Goran Franković na požarište su stilgi 15-ak minuta po dojavi. Gorjeli su zidovi, stolarija, stari strojevi i plastika, a gusti dim crne boje nadvio se nad Dugom Resom. Koliko je požar bio jak, dovoljno govori podatak da se dim iz Pamučne vidio i u Karlovcu te Novigradu na Dobri.

Gorjela je tzv. bivša dorada, prostor koji je zadnje četiri godine u potpunosti napušten, a srušio mu se i krov. Stoga ni šteta na ovom objektu sigurno neće biti velika jer je on sam po sebi već i bio dovoljno ruiniran i propao, pa je vatra “dovršila” posao propadanja.

Pročitajte i ovo

NIKAD DOSTA

U Ogulinu provalio u kafić, ukrao novac pa auto