Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  7C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Crna kronika SEKSUALNI PREDATOR Podijeli

Napadač na 20-godišnju Njemicu u Bosiljevu serijski je silovatelj

“Djevojka je vozila sporim, ali ujednačenim ritmom…Prema njoj se zaletio nizak rastom, ali tjelesno krupni Siniša, oborio je s bicikla i odvukao u šumu…Privezao ju je za drvo, a onda je počelo iživljavanje”, piše današnji Jutarnji

Muškarac koji je prošlog četvrtka u Skoblić Brdu silovao 20-godišnju Njemicu je 44-godišnji Siniša Adamić rodom iz Vrbovskog, a odnedavno stanovnik Varoša Bosiljevačkog. Kako policiji tako i javnosti ovaj seksualni predator je poznat od prije po sličnim  napadima. Zbog nekih je odležao 6 godina u zatvoru, piše to danas Jutarnji list.

Jutarnji donosi opširnu rekonstrukciju događaja koji je prošli tjedan potresao mali bosiljevački kraj, ali i informacije o čovjeku mračne prošlosti koji je mladu turisticu izabrao za svoju novu žrtvu.

“Krenula je put Bosiljeva starom riječkom cestom, ali se nakon samo jednog kilometra spustila lijevo prema Vodenoj Dragi, nastojeći dalje manje prometnim i mnogo ljepšim seoskim putevima. Pokraj nje je prošlo bijelo dostavno vozilo bosiljevačkog restorana, pa se negdje okrenulo i onda je prošlo u suprotnom smjeru, a onda još jednom tako. Ona nije znala tko je to i zašto to radi, ali je jedan mještanin prepoznao vozilo, a po njemu i vozača. Prošlo mu je kroz glavu, pa ne ide valjda u krađu janjaca, ali je sam sebi odmahnuo rukom.

Djevojka je vozila sporim, ali ujednačenim ritmom po putu punom uspona i padova. Izašla je iz lijevog zavoja i čekao ju je novi uspon. Desno je bilo skretanje za Lovački dom LD Družac. S tog puta prema njoj se zaletio nizak rastom, ali tjelesno krupni Siniša, oborio je s bicikla i odvukao u šumu. Malo dalje je vidjela dostavno vozilo parkirano uz rub puta. Vukao ju je dalje šumskim putem. Njegovoj snazi se nije mogla oduprijeti, a vriskove ionako nije imao tko čuti.
Privezao ju je za drvo, a onda je počelo iživljavanje”, piše Jutarnji list.

Tko zna što bi se dogodilo s djevojkom da mještanin koji je prepoznao vozilo nije došao do napuštenog kombija i zazvao Sinišu. Uspjela je pobjeći i u subotu, s traumom koja će je pratiti cijeli život, napustila je Hrvatsku. Njen napadač je iza rešetaka i nije mu prvi put; Jutarnji list danas precizno nabraja sve izopačene napade koje je počinio unatrag dvadesetak godina – još u popravnom domu na Cresu, svom rodnom Vrbovskom, na području Rijeke…

Pročitajte i ovo

PAZI, DIVLJAČ NA CESTI

U 2021. na cestama povećan broj naleta na divljač: Samo ih za vikend zabilježeno 12